Camping Breda

Wilt u op kampeervakantie en zoekt u een camping in de buurt Breda? Camping De kleine Abtshoeve ligt in een prachtige omgeving aan de rand van het Brabantse Oosterhout. Een ideale locatie voor uw kampeervakantie nabij Breda.

Kom echt tot rust op onze camping in Breda 

Voor Brabantse gezelligheid en echte rust bent u bij De kleine Abtshoeve goed. De ruime kampeerplaatsen en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen tijdens de vakantie nabij Breda. Op de camping zijn geen faciliteiten voor kinderen. Alle plaatsen hebben stroom (10 amp.), water en vuilwaterafvoer. 

Camping Breda

BOEK NU

Ontdek de omgeving van Breda

Op onze camping in de omgeving van Breda is er genoeg te doen. Wij verhuren fietsen en mountainbikes, zo kunt u gemakkelijk de prachtige omgeving ontdekken. Ook wanneer u er graag een dagje op uit wilt, is er genoeg te beleven.

De bruisende stad Breda is zeer geschikt voor een gezellig terras, een middag winkelen of een heerlijk diner. Ook ligt De kleine Abtshoeve dicht bij verschillende natuurgebieden. We hebben verschillende tips voor u op een rijtje gezet, lees deze hier

Het centrum van Breda

In het centrum van Breda is altijd wat te doen. In de stad staat genieten hoog in het vaandel, dus u kunt er vanuit gaan dat het een leuk uitstapje naar de stad wordt. In Breda kunt u heel veel leuke dingen doen.

Bezoek bijvoorbeeld een van de highlights. De Grote Kerk van Breda, het Begijnhof of het Kasteel van Breda: allemaal locaties die u absoluut gezien wilt hebben tijdens uw vakantie.

ANDERE LEUKE STEDEN IN DE OMGEVING

Naast Breda zijn er nog verschillende andere leuke steden in de omgeving. Zo kunt u vanaf onze camping gemakkelijk naar Tilburg, voor een leuk dagje winkelen of sightseeing. Naast Tilburg kunt ook Roosendaal of Oosterhout bezoeken of één van de plaatselijke dorpjes om Breda heen.

Het voordeel van Breda is dat het dicht bij de Belgische grens ligt. Een bezoek aan één van de steden of dorpjes net over de grens behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u vanaf de camping ook snel in Zeeland zijn.  

Bezienswaardigheden in de omgeving

Onze camping in Breda biedt nog meer dan het centrum van Breda. U kunt namelijk ook gemakkelijk de omgeving van Breda intrekken om allerlei leuks te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Vincent van Gogh Huis. Dit huis dat staat op de plek waar de schilder geboren is, biedt een mooi beeld van het leven van de schilder.  

HET DRUKKERIJMUSEUM

Ook kunt u vanaf de camping Breda naar het drukkerijmuseum gaan. In dit museum krijgt u de geschiedenis van de persdruk te zien. Aan de hand van de verschillende machines wordt er een hele mooie tijdlijn gegeven van deze onmisbare techniek. 

BIERRECLAME MUSEUM

Bezoek het Bierreclame Museum in het hartje van Breda. Dit museum neemt u mee terug in de tijd en laat u alle reclame in de geschiedenis zien die gericht zijn op bier. Deze schitterende en leuke reclames komen met name uit Nederland en omstreken. Ook worden er reclames getoond van andere landen zoals Ierland en Frankrijk.

De reclames die u kunt zien zijn afkomstig uit begin 20e eeuw tot en met eind jaren 50. Een prachtige periode om eens een duikje in te nemen! 

Nadat u uw ogen heeft uitgekeken kunt u lekker genieten van alle diverse en velen bieren (iets anders mag natuurlijk ook). In de gezellige kroeg kunt u rustig zitten en met mooi weer kunt in de speciale biertuin plaats nemen. Dit museum is iedere zondag geopend van 11 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. Toegang is gratis!

LANDGOED BOUVIGNE

Als u naar dit landgoed gaat dan kunt u genieten van een prachtig uitzicht want hier kunt u drie fantastische kasteeltuinen bezoeken. Een Engelse, Franse en Duitse tuin. De tuinen zijn ongeveer tussen de Eerste Wereldoorlog en de Tweede wereldoorlog aangelegd. Een bezoek meer dan waard! De tuinen zijn op werkdagen tussen negen uur in de ochtend en vier uur in de middag geopend. Ook hier is de toegang gratis!

Eetcafé nabij Breda

Wanneer u verblijft op de camping of op zoek bent naar een restaurant in de omgeving van Breda, kunt u terecht bij ons eetcafé. Hier bent u van harte welkom voor een kopje koffie met appeltaart of bijvoorbeeld een heerlijk driegangenmenu. 

Eetcafé Breda

RESERVEER NU

ZIJN HONDEN TOEGESTAAN OP DE CAMPING BIJ BREDA?

Ja, honden zijn van harte welkom op onze camping bij Breda. Uw hond dient wel aangelijnd te zijn.

WAT ZIJN DE MINIMALE VERBLIJFSKOSTEN BIJ CHARMECAMPING DE KLEINE ABTSHOEVE?

Al vanaf € 13,40 (incl. toeslagen) kunt u al kamperen op de rustigste camping bij Breda.