Gezellige camping nabij Breda

Wilt u op kampeervakantie en zoekt u een camping in de buurt Breda? Camping De kleine Abtshoeve ligt in een prachtige omgeving aan de rand van het Brabantse Oosterhout. Een ideale locatie voor uw kampeervakantie nabij Breda.

Echt tot rust komen

Voor Brabantse gezelligheid en echte rust bent u bij De kleine Abtshoeve goed. De ruime kampeerplaatsen en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen tijdens de vakantie nabij Breda. Op de camping zijn geen faciliteiten voor kinderen. Alle plaatsen hebben stroom (10 amp.), water en vuilwaterafvoer. 

Boek nu

Ontdek de omgeving van Breda

Op onze camping in de omgeving van Breda is er genoeg te doen. Wij verhuren fietsen en mountainbikes, zo kunt u gemakkelijk de prachtige omgeving ontdekken. Ook wanneer u er graag een dagje op uit wilt, is er genoeg te beleven. De bruisende stad Breda is zeer geschikt voor een gezellig terras, een middag winkelen of een heerlijk diner. Ook ligt De kleine Abtshoeve dichtbij verschillende natuurgebieden. We hebben verschillende tips voor u op een rijtje gezet, lees deze hier

Bezienswaardigheden rond Breda

Onze camping in Breda biedt nog meer dan het centrum van Breda. U kunt namelijk ook gemakkelijk de omgeving van Breda intrekken om allerlei leuks te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Vincent van Gogh Huis. Dit huis, dat staat op de plek waar de schilder geboren is, biedt een mooi beeld van het leven van de schilder.  

Het Drukkerijmuseum

Ook kunt u vanaf de camping Breda naar het drukkerijmuseum gaan. In dit museum krijgt u de geschiedenis van de persdruk te zien. Aan de hand van de verschillende machines wordt er een hele mooie tijdlijn gegeven van deze onmisbare techniek. 

Het centrum van Breda

In het centrum van Breda is altijd wat te doen. In de stad staat genieten hoog in het vaandel, dus u kunt er vanuit gaan dat het een leuk uistapje naar de stad wordt. In Breda kunt u heel veel leuke dingen doen. Bezoek bijvoorbeeld een van de highlights. De Grote Kerk van Breda, het Begijnhof of het Kasteel van Breda: allemaal locaties die u absoluut gezien wilt hebben tijdens uw vakantie.

Camping Breda 

Eetcafé nabij Breda

Wanneer u verblijft op de camping of op zoek bent naar een restaurant in de omgeving van Breda, kunt u terecht bij ons eetcafé. Hier bent u van harte welkom voor een kopje koffie met appeltaart of bijvoorbeeld een heerlijk driegangenmenu. Wist u dat u ook bij ons kunt steengrillen? 

Reserveer nu

Super camping!!

Wat een geweldige camping. Alles klopt:
- mooie ruime plaatsen
- super mooi en schoon sanitair
- ontzettend vriendelijk personeel
- een geweldig eetcafé
- mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Wij kunnen dit een ieder aanraden!!
Wim en Lidy De Leeuw

Deze boerderijcamping in Brabant krijgt van mij 5 sterren omdat alles klopt!

Wij strijken hier neer op een dinsdagavond rond 21.00 uur. Het eetcafé is nog gezellig gevuld met wat eters en wij worden vriendelijk ontvangen door een jonge dame.

We hebben gereserveerd, dat is ook allemaal via het reserveringssysteem bevestigd dus ze weten van onze komst en dit loopt dan ook allemaal erg voorspoedig. We krijgen een mooie plek toegewezen op het terrein.

Ik zeg mooie plek maar eigenlijk zijn het allemaal mooie plaatsen op deze boerderij camping in Brabant!
Lees mijn uitgebreide review op https://reviewlezen.nl/review-charmecamping-de-kleine-abtshoeve/
Ludwina Vosmer

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes