Gezellige camping nabij Breda

Wilt u op kampeervakantie en zoekt u een camping in de buurt Breda? Camping De kleine Abtshoeve ligt in een prachtige omgeving aan de rand van het Brabantse Oosterhout. Een ideale locatie voor uw kampeervakantie nabij Breda.

Echt tot rust komen

Voor Brabantse gezelligheid en echte rust bent u bij De kleine Abtshoeve goed. De ruime kampeerplaatsen en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen tijdens de vakantie nabij Breda. Op de camping zijn geen faciliteiten voor kinderen. Alle plaatsen hebben stroom (10 amp.), water en vuilwaterafvoer. 

Boek nu

Ontdek de omgeving van Breda

Op onze camping in de omgeving van Breda is er genoeg te doen. Wij verhuren fietsen en mountainbikes, zo kunt u gemakkelijk de prachtige omgeving ontdekken. Ook wanneer u er graag een dagje op uit wilt, is er genoeg te beleven. De bruisende stad Breda is zeer geschikt voor een gezellig terras, een middag winkelen of een heerlijk diner. Ook ligt De kleine Abtshoeve dichtbij verschillende natuurgebieden. We hebben verschillende tips voor u op een rijtje gezet, lees deze hier

Bezienswaardigheden rond Breda

Onze camping in Breda biedt nog meer dan het centrum van Breda. U kunt namelijk ook gemakkelijk de omgeving van Breda intrekken om allerlei leuks te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Vincent van Gogh Huis. Dit huis, dat staat op de plek waar de schilder geboren is, biedt een mooi beeld van het leven van de schilder.  

Het Drukkerijmuseum

Ook kunt u vanaf de camping Breda naar het drukkerijmuseum gaan. In dit museum krijgt u de geschiedenis van de persdruk te zien. Aan de hand van de verschillende machines wordt er een hele mooie tijdlijn gegeven van deze onmisbare techniek. 

Het centrum van Breda

In het centrum van Breda is altijd wat te doen. In de stad staat genieten hoog in het vaandel, dus u kunt er vanuit gaan dat het een leuk uistapje naar de stad wordt. In Breda kunt u heel veel leuke dingen doen. Bezoek bijvoorbeeld een van de highlights. De Grote Kerk van Breda, het Begijnhof of het Kasteel van Breda: allemaal locaties die u absoluut gezien wilt hebben tijdens uw vakantie.

Camping Breda 

Eetcafé nabij Breda

Wanneer u verblijft op de camping of op zoek bent naar een restaurant in de omgeving van Breda, kunt u terecht bij ons eetcafé. Hier bent u van harte welkom voor een kopje koffie met appeltaart of bijvoorbeeld een heerlijk driegangenmenu. Wist u dat u ook bij ons kunt steengrillen? 

Reserveer nu

Charme vlak bij huis!

We hebben een andere caravan gekocht en wilden deze nog even verkennen en eigen maken. Dus zoek je een mogelijkheid vlakbij. We hadden al eens gekeken op de site, dus nu maar eens proberen, we wonen op nog geen 3 km van de Kleine Abtshoeve.
Wat een mooie Charme camping! en wat een meedenkende eigenaars en wat een schoon sanitair! We bestelden een maaltijd en die werd aan de deur van onze caravan brachten!
Kortom, vèr boven onze verwachting. Een plek om terug te komen!
Johan Zijlstra

Geweldige camping

Een fijne en vooral schone camping. De mensen zijn zeer vriendelijk,je kan er lekker eten in hun restaurant. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad.
H.J. Rorijs

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes