Menu
076-5871135

Ontdek de omgeving

Camping Oosterhout

Kamperen op een rustige camping in Oosterhout in een prachtige omgeving? Kom naar de Kleine Abtshoeve, een gezellige camping in Oosterhout.

Camping in Oosterhout

Onze camping Oosterhout is gelegen in het buitengebied van Oosterhout (Teteringen) aan de rand van het natuurgebied de Vughtpolder en de Vrachelseheide. Een mooie bosrijke omgeving met authentieke boerderijen. Vanaf

De kleine Abtshoeve staat u met een half uurtje fietsen in het hart van Oosterhout of Breda, maar Drimmelen is met de fiets ook goed te doen. Dus kom en geniet van het moois wat Brabant u te bieden heeft.

Rust & ruimte

Brabant kent een gevarieerd landschap. In de omgeving van onze charmecamping vindt u uitgestrekte weilanden, prachtige bossen en verschillende natuurgebieden. Kom helemaal tot rust in het Brabantse landschap en geniet van een heerlijke vakantie op onze camping in Oosterhout.

Geniet van een lekker hapje en drankje

Tijdens uw vakantie is het ook af en toen eens lekker om even gezellig met elkaar uit eten te gaan. Of als u een lange wandel- of fietstocht achter de rug heeft, is een hapje en een drankje zeker niet verkeerd.

Bij het eetcafé van De kleine Abtshoeve kunt u terecht om te lunchen en te dineren.

Vindt u het ook altijd erg gezellig om samen met het gezin, familie of vrienden te gaan steengrillen? Ook dan bent u bij het eetcafé aan het juiste adres! Hier is het mogelijk om te steengrillen met vlees of vis.

Bekijk onze menukaarten

Bent u nieuwschierig naar onze gerechten? Bekijk dan snel onze menukaarten:

LUNCHKAART

VOOR- EN HOOFDGERECHTEN 

NAGERECHTEN

STEENGRILLEN

Camping Oosterhout

Ontdek de omgeving vanaf onze camping nabij Oosterhout

Heeft u ingecheckt, alles uitgeladen en bent u ook even tot rust gekomen? Mooi want in de omgeving is er veel te zien en te doen. Brabant is niet alleen gezellig, maar ook erg mooi met veel natuur en er is veel te zien en te bezoeken.

Hieronder geven wij een paar van onze favoriete tips, maar dat is een kleine greep uit wat er allemaal te doen is. Op deze pagina vindt u nog veel meer en u kunt ook bij onze receptie terecht voor meer informatie en aanbevelingen. 

Diverse fiets- en wandelroutes

Er is bijna geen enkele provincie in Nederland zo gevarieerd als Brabant. Het gebied rondom onze camping leent zich dan ook uitstekend voor natuurliefhebbers.

Op de fiets of wandelend kunt u de omgeving ontdekken. De diverse fiets- en wandelroutes in de directe omgeving zorgen ervoor dat u het hele gebied kunt verkennen. Het is dan ook een zeer geliefde omgeving voor wandelaars en fietsers. Daarbij ligt in de directe omgeving de mooiste mountainbike route van Nederland.

BOEK NU

Visvijver voor visliefhebbers

Houdt u ervan om een hengel te werpen tijdens uw vakantie? Dan kunt u gebruik maken van de visvijver in een bosrijke omgeving op slechts 3 km afstand van onze camping. Hier kunt u vissen in een oase van rust te midden van de natuur.

Golfbaan landgoed Bergvliet

Op loopafstand van onze camping vindt u een mooie 18 holes golfbaan. Voor zowel de beginner als de gevorderde golfer is deze baan geschikt. Voor meer informatie zie www.landgoedbergvliet.nl

Enthousiast over onze camping nabij Oosterhout?

Boek dan snel hieronder en verzeker uzelf van een plek op onze camping! Wacht niet te lang want wij hebben niet al te veel kampeerplaatsen beschikbaar.

Boek hier direct en sla u slag

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring