Winterkamperen op De Kleine Abtshoeve

Op zoek naar een wintercamping in Nederland? Charmecamping De Kleine Abtshoeve in Brabant is dé ideale camping voor winterkamperen. U kunt hier genieten van de prachtige natuur, veel rust en er zijn diverse faciliteiten geopend in deze periode. Ook bent u welkom in ons restaurant. Komt u ook gezellig winterkamperen op onze minicamping?

Wintercamping in Nederland

Wanneer u in de winter graag wilt kamperen is een wintercamping de ideale oplossing. Op Camping De Kleine Abtshoeve bent u het hele jaar van harte welkom. Er zijn verschillende faciliteiten om uw vakantie elk seizoen zeer aangenaam te maken.

Voordelen winterkamperen op Charmecamping De Kleine Abtshoeve

Het sanitairgebouw is modern en is voorzien van vloerverwarming. Onze douches zijn uitgerust met een heerlijke regendouche. Ook onze afwasruimte is verwarmd. Fijn voor de koude dagen!

Boek nu

Cc4bad0f 6b07 4b65 bf82 e8efd99e8772
Red wine 2443699 1920

Kamperen in de winter op ruime kampeerplaatsen

Op onze wintercamping in Nederland kunt u twee verschillende kampeerplaatsen huren. U kunt kiezen tussen een kampeerplaats of een trekkersplaats. De kampeerplaats heeft elektriciteit, water en vuilwaterafvoer. De trekkersplaats heeft dit niet. Onze wintercamping beschikt over 40 kampeerplaatsen, dus er is genoeg ruimte voor iedereen.

Horeca is geopend in de winter

Ons knusse eetcafé is in de winter gewoon open. Op onze wintercamping Nederland kunt u altijd genieten van een uitgebreide lunch of warm diner, zodat u zelf niet hoeft te koken. Voor een kopje koffie met gebak of bier met borrelhapjes kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreide bierkaart!

Bekijk de menukaart

Activiteiten in Brabant in de winter

Camping De Kleine Abtshoeve ligt in het Brabantse Oosterhout. De prachtige natuurrijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke en actieve uitstapjes. Zo kunt u het polderlandschap ontdekken op de fiets of gezellige steden zoals Breda of Oosterhout bezoeken. Er is genoeg te beleven in de wintermaanden!

De leukste dorpen en steden in de winter

Vanaf onze wintercamping in Nederland kunt u de leukste uitstapjes ondernemen. Natuurlijk ligt de stad Breda om de hoek, maar er is nog veel meer leuks te doen in de omgeving van onze wintercamping. Bezoek bijvoorbeeld de oudste stad van Nederland, Geertruidenberg. Deze oude stad met een prachtig centrum is een unieke belevenis. Het is dan ook een echte aanrader om tijdens uw vakantie te bezoeken. Een andere leuke stad, iets dichter bij onze wintercamping is Oosterhout. In Oosterhout kunt u genieten van een historisch rijk centrum. Ook kunt u hier heel goed winkelen, lekker uit eten gaan en gezellig wat drinken.

Winter brabant
Ontwerp zonder titel 23

De mooiste natuur in de winter

Rondom onze camping zijn er verschillende mooie natuurgebieden te ontdekken, waaronder de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied staat bekend om zijn zandduinen. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Een ander mooi natuurgebied is Nationaal Park de Biesbosch. Dit gebied bestaat voor een groot deel uit water, dus wanneer u geluk heeft, kunt u ook schaatsen in de winter!

In welke periode kan ik winterkamperen op Camping De Kleine Abtshoeve?

Wij zijn de hele winter geopend voor winterkamperen. U bent dus altijd welkom! Ook tijdens de feestdagen nodigen wij u graag van harte uit op De Kleine Abtshoeve.

Winterkamperen tijdens de feestdagen

"Een kleine rustige camping. Super vriendelijk personeel. Lekker eten. Zeer proper en aangenaam sanitair (vloerverwarming, muziekje, aangename regendouches), in de winter kamperen is hierdoor geen probleem. Ligt aan de rand van een bos met leuke wandelmogelijkheden. Aanrader!" - Tom Martens (Google review)

Contact

Heeft u nog vragen over de omgeving of over het kamperen in de winter op onze wintercamping? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact