Modern & schoon sanitair

Wanneer u op vakantie gaat is bijna niets zo belangrijk als schoon en hygiënisch sanitair. Deze mening delen wij en in 2020 hebben wij ons sanitair gebouw geheel vernieuwd. Het sanitair gebouw bestaat uit; 5 toiletten, 6 douches, 1 urinoirs, en 7 wastafels waarvan 2 in een afgesloten cabine. Het sanitair gebouw is tevens voorzien van vloerverwarming en een heerlijke regendouche! Voor de plaatsen die iets verder van het sanitair gebouw afliggen hebben wij een apart toilet en douche gebouw bestaande uit 2 x toilet en 2 x douche, zo hoeft u nooit ver te lopen. 

Help ons

Omdat het milieu een zaak is van ons allemaal, waarderen wij het als u tijdens uw verblijf bewust omgaat met water, energie en afvalstromen.

Op de camping komt u op het gebied van duurzaamheid het volgende tegen:

  • Het sanitair gebouw is voorzien van sensorverlichting en energiezuinige lampen.
  • De waterkranen zijn voorzien van waterbespaarders.
  • De watertappunten hebben kranen die automatisch stoppen.
  • De verwarming en het warm water wordt gerealiseerd door een gasgestookte energiezuinige HR-ketel.
  • Wij gebruiken groen gas en groene stroom.
  • Het afval wordt gescheiden.

Charme vlak bij huis!

We hebben een andere caravan gekocht en wilden deze nog even verkennen en eigen maken. Dus zoek je een mogelijkheid vlakbij. We hadden al eens gekeken op de site, dus nu maar eens proberen, we wonen op nog geen 3 km van de Kleine Abtshoeve.
Wat een mooie Charme camping! en wat een meedenkende eigenaars en wat een schoon sanitair! We bestelden een maaltijd en die werd aan de deur van onze caravan brachten!
Kortom, vèr boven onze verwachting. Een plek om terug te komen!
Johan Zijlstra

Geweldige camping

Een fijne en vooral schone camping. De mensen zijn zeer vriendelijk,je kan er lekker eten in hun restaurant. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad.
H.J. Rorijs

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes