Eetcafe Breda

Wilt u een lekker hapje eten in de buurt van Breda? Of zoekt u een gezellig terras waar u in de zon kunt genieten van een kopje koffie of een borrel? U bent van harte welkom in ons gezellige eetcafé bij Breda! 

"Heerlijk gegeten bij het eetcafé. Bediening is erg vriendelijk en de toiletten zijn super netjes." - Andrea Roks

Gezellig eetcafé bij Breda

Wanneer u een dagje naar Breda gaat, bent u van harte welkom in ons eetcafé. U kunt bij ons komen lunchen, een kopje koffie drinken of dineren. Onze lunch- en dinerkaart bestaat uit gevarieerde gerechten. Houdt u graag van een fruitige salade, een mediteraanse tomatensoep of van een heerlijke tosti geitenkaas? Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Gezellig eetcafé bij Breda

-> Openingstijden 

De dinerkaart bestaat net als onze lunchkaart uit heerlijke verse gerechten. Geniet onder andere van malse ossenhaaspuntjes, van een verse gepaneerde schnitzel of van een lekkere runderstoof. De menukaart van De Kleine Abtshoeve laat u zeker verrassen! Komt u gezellig naar ons eetcafé bij Breda?

MEER INFORMATIE

Restaurant voor de feestdagen

Zoekt u nog een restaurant waar u met kerst kunt dineren? Of wilt u in januari samen het nieuwe jaar inluiden tijdens een lekkere lunch? Ook tijdens de feestdagen kunt u in ons eetcafé terecht. In ons eetcafé bij Breda kunt u ook komen brunchen. 

RUSTPLAATS TIJDENS UW FIETSTOCHT

Gaat u fietsen om het prachtige Brabant te verkennen? Dan is het altijd fijn wanneer u tussendoor even kunt pauzeren op een gezellige plek. In de zomer bent u van harte welkom op ons terras en in de winter kunt u lekker warm binnen genieten van ons gezellige eetcafé.