Eetcafe Oosterhout

Lunchen of dineren in een gezellig eetcafé Oosterhout? Kom langs bij camping & eetcafé De kleine Abtshoeve. Voor een kopje koffie bent u natuurlijk ook van harte welkom. Lekker voor even tussendoor!

Genieten in eetcafé Oosterhout

Bent u in Oosterhout en bent u op zoek naar een leuk restaurant? Of gaat u wandelen of fietsen in de buurt van Oosterhout en wilt u ergens een kopje koffie drinken? Kom naar ons restaurant op De kleine Abtshoeve. Voor een overheerlijke lunch, diner of gewoon een kopje koffie met gebak bent u bij ons van harte welkom. 

Lunchen in Oosterhout

LUNCHEN IN ONS EETCAFÉ IN OOSTERHOUT

Verblijft u op camping De kleine Abtshoeve of bent u in de buurt van Oosterhout en zoekt u een plek om te lunchen? Eetcafé De kleine Abtshoeve heeft een uitgebreide lunchkaart. Geniet van de gezellige sfeer binnen of kom lunchen op ons zonnige terras.

LUNCHKAART

Eetcafé Oosterhout

Dineren of borrelen in Oosterhout

Wilt u uitgebreid dineren of zoekt u een uitrustpunt tijdens uw wandel- of fietstocht? Ook dan kunt u bij Eetcafé De kleine Abtshoeve goed terecht. Wij hebben een uitgebreide dinerkaart, mogelijkheden voor een driegangenmenu. Tip: kom tijdens de zomermaanden op het terras genieten van een gezellige barbecue. Dit kan al vanaf 8 personen tot en met groepen van 35 personen. 

Er zijn dus volop mogelijkheden om te genieten van een heerlijke avond in ons eetcafé in Oosterhout.

DINERKAART

Voor een fijne pauze tijdens uw fiets- of wandeltocht of een lekkere borrel tijdens uw kampeervakantie bent u ook bij ons aan het juiste adres. Kies uw favoriete biertje van onze bierkaart en geniet op het terras of kom lekker binnen zitten met koffie en gebak. Wij verwelkomen u graag!

BARBECUEËN BIJ ONS EETCAFE

Ook voor een heerlijke bbq kunt u terecht bij ons eetcafé in Oosterhout. Met 8 personen kunt u aanschuiven om van één van onze drie bbq paketten te genieten. U kunt kiezen uit het luxe pakket, het basis plus pakket en het basispakket. Elk pakket heeft een heerlijk assortiment aan verschillende vleessoorten. Daarnaast krijgt u hier uiteraard ook een heerlijk broodje bij met verschillende salades. 

Reserveer uw tafel in ons restaurant

Lunchen of dineren bij ons eetcafé in Oosterhout? Reserveer dan alvast uw tafel, zo weet u zeker dat er plek is. Heeft u al een vakantie geboekt op onze camping? Ook dan kunt u nu al reserveren voor een diner of lunch. Wat een heerlijkheid!

Komt u ook gezellig naar onze camping met restaurant in Brabant?