Menu
076-5871135

Eetcafé nabij Breda

Wilt u een lekker hapje eten in de buurt van Breda? Of zoekt u een gezellig terras waar u in de zon kunt genieten van een kopje koffie of een borrel? U bent van harte welkom in ons gezellige eetcafé bij Breda! 

Gezellig eetcafé bij Breda

Wanneer u een dagje naar Breda gaat, bent u van harte welkom in ons eetcafé. U kunt bij ons komen lunchen, een kopje koffie drinken of dineren. Onze lunch- en dinerkaart bestaat uit gevarieerde gerechten. Houdt u graag van een fruitige salade, een mediteraanse tomatensoep of van een heerlijke tosti geitenkaas? Waar gaat uw voorkeur naar uit? 

De dinerkaart bestaat net als onze lunchkaart uit heerlijke verse gerechten. Geniet onder andere van malse ossenhaaspuntjes, van een verse gepaneerde schnitzel of van een lekkere runderstoof. De menukaart van De Kleine Abtshoeve laat u zeker verrassen! Komt u gezellig naar ons eetcafé bij Breda?

Meer informatie

Tip: kom bij ons steengrillen! Een gezellige avond voor jong en oud.  

Restaurant voor de feestdagen

Zoekt u nog een restaurant waar u met kerst kunt dineren? Of wilt u in januari samen het nieuwe jaar inluiden tijdens een lekkere lunch? Ook tijdens de feestdagen kunt u in ons eetcafé terecht. 

In ons eetcafé bij Breda kunt u ook komen brunchen. Ook is het steengrillen tijdens de feestdagen een aanrader, dit kunt u goed combineren met een wandeling in de omgeving.

Rustplaats tijdens uw fietstocht

Gaat u fietsen om het prachtige Brabant te verkennen? Dan is het altijd fijn wanneer u tussendoor even kunt pauzeren op een gezellige plek. In de zomer bent u van harte welkom op ons terras en in de winter kunt u lekker warm binnen genieten van ons gezellige eetcafé.

Eetcafé Breda

 De gezelligste eetcafé bij Breda

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring