Breng de feestdagen door op onze gezellige minicamping!

Heeft u nog geen idee wat u met de feestdagen wilt doen? Wij nodigen u graag van harte uit op De Kleine Abtshoeve. Op onze minicamping in Noord-Brabant is van alles mogelijk.

Genieten van winterse sferen en een kerstdiner

Boek bij ons een verblijf met de kerst en sluit aan bij een heerlijk kerstdiner. Ook als u niet op onze minicamping verblijft is het mogelijk om aan te sluiten bij het kerstdiner. Iedereen is welkom!

20171210 133850
Winterkamperen2024

Sfeervol kamperen op dé wintercamping in Nederland

Lekker kamperen in de winter tijdens de feestdagen in Nederland? Dat is natuurlijk niet het eerste waar u aan denkt. Het bevalt gasten vaak zo goed, dat ze na hun eerste verblijf vaker terugkomen. Onze natuurcamping in Brabant is in de winter ook erg geliefd bij senioren die genieten van rust en ruimte. 

Winterkamperen wordt steeds populairder. Vooral tijdens de feestdagen is het erg knus, sfeervol en heel erg gezellig. Ga er lekker ertussenuit tijdens de kerst en ontsnap aan alle verplichtingen. Kom kamperen op onze charmecamping en bepaal uw eigen programma!

Kerstdiner en/of brunch

U kunt natuurlijk zelf koken, maar u bent ook van harte welkom om aan te schuiven in ons restaurant in Oosterhout voor de kerstbrunch of het kerstdiner. Laat u verwennen met allerlei lekkernijen. 

Tournedos
Appelstrudel

De opzet van het kerstdiner

Tijdens deze avond koken wij u heerlijke gerechten voor u. Wij hebben voor u een driegangendiner à la carte samengesteld en u heeft genoeg om uit te kiezen. Een lange en gezellige avond waar u in de watten wordt gelegd door ons personeel. Geniet van de culinaire hoogstandjes van onze kok!

Bekijk de menukaart