Menu
076-5871135

Breng de feestdagen door op onze gezellige minicamping

Heeft u nog geen idee wat u met de feestdagen wilt doen? Dan nodigen wij u graag van harte uit op De Kleine Abtshoeve. Op onze minicamping in Noord-Brabant is van alles mogelijk.

Boek bij ons een verblijf met de kerst en sluit aan bij een heerlijk kerstdiner. Ook als u niet verblijft op onze minicamping is het mogelijk om aan te sluiten bij het kerstdiner. Iedereen is welkom!

Sfeervol kamperen op dé wintercamping in Nederland

Lekker kamperen in de winter tijdens de feestdagen? Dat is natuurlijk niet het eerste dat u te binnen schiet. Toch nadat gasten hier voor het eerst zijn geweest komen ze vaker terug. Winterkamperen wordt steeds populairder. Vooral tijdens de feestdagen is het erg knus, sfeervol en heel erg gezellig. 

Lekker ertussenuit tijdens de kerst en weg van de drukte in plaats van allerlei verplichtingen. Kom bij ons kamperen en bepaal u eigen programma. 

Kerstdiner en/of brunch

U kunt natuurlijk zelf koken, maar u bent ook van harte welkom om aan te schuiven in ons restaurant voor de kerstbrunch of het kerstdiner. Laat u verwennen met allerlei lekkernijen. Of kom een avondje steengrillen!

De opzet van het kerstdiner

Tijdens deze avond schotelen wij u heerlijke gerechten voor, maar deze mag u zelf kiezen. Het gaat hier namelijk om een 3-gangen a la carte diner. Een lange en gezellig avond waar u in de watten wordt gelegd door ons personeel en u kunt genieten van de culinaire hoogstandjes van onze kok.

LUNCHKAART

VOOR- EN HOOFDGERECHTEN 

NAGERECHTEN

Drankenkaart

Non-alcoholische drankenkaart

Het terras van ons eetcafé versiert met lichtjes in het donker tijdens de feestdagen.

Een verblijf op onze wintercamping

Zoals al eerder benoemd kunt u bij ons reserveren en aanschuiven in ons eetcafé in Oosterhout tijdens de feestdagen, maar u kunt dit ook combineren met een verblijf. Verblijf op één van onze veertig ruime kampeerplaatsen en geniet van veel comfort, rust en privacy.   

Alle plaatsen hebben een stroom, water en vuilafvoer. De auto is camping vrij en u kunt gratis gebruik maken van ons schone en moderne sanitair. Overal is vloerverwarming aanwezig. In de winter is dit geen overbodige luxe! U hoeft nooit ver te lopen omdat er meerdere sanitair gebouwen aanwezig zijn. 

Geniet en maak gebruik van onze overige faciliteiten, zoals onze fietsverhuur. Verken op u gemak de schitterende omgeving. Wilt u komen kamperen in de winter op onze kleine camping? Boek dan hieronder uw plek.  

Ja, ik wil winterkamperen

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring