Menu
076-5871135

Steengrillen in Breda: genieten voor het gehele gezin!

Komt u met familie of vrienden gezellig steengrillen in Brabant? Bij ons, op de Kleine Abtshoeve, is het mogelijk om heerlijk te steengrillen. U kunt kiezen voor de steengril met vlees of vis of voor onze winterse steengril met 3 gangen!

Heerlijke steengril

Steengrillen is een gezellig avondje uit voor het hele gezin. Komt u bij ons steengrillen? Dat kan voor €28.50 per persoon met vlees of met vis . Heeft u andere wensen? Geef dit dan op tijd van te voren aan. Dan houden wij hier uiteraard rekening mee.  

Onze stenen worden verwarmd met gelbranders zodat de steen lekker warm blijft. Hierdoor blijft de temperatuur stabiel en heeft u er geen omkijken naar. 

Onze steengrill bestaat uit:

  • Ambachtelijk brood met roomkruidenboter.
  • Frites
  • Paprika, courgette, champignons en uien.
  • Mayonaise, cocktailsaus en knoflooksaus.


Vlees: slavink, hamburger, satéstokje, varkenshaasje, biefstukje, kipfilet, speklap.

Vis: gamba, zalm, tonijn, roodbaars, doradefilet en kabeljauw.

Omdat wij uitsluitend met verse producten werken graag minimaal 24 uur van te voren reserveren. 

Vlees wat aan het garen is op een steegril in Breda.

Steengrillen rondom Breda? Bij De Kleine Abtshoeve bent u welkom.

De dagen worden korter en het wordt weer kouder en dat maakt het steengrillen alleen maar leuker. Voor de aankomende winter hebben wij weer een heerlijk arrangement samengesteld!

Zoekt u een plek waar u kan steengrillen rondom Breda? Iedereen is van harte welkom op De Kleine Abtshoeve.

Ons nieuwe steengril concept

We hebben een nieuw concept en deze start in het eerste weekend van november. Bij ons kan je met ingang van november nu een drie gangen winterse steengril boeken. 

Drie gangen winterse steengril 

Ons nieuwe concept start het eerste weekend van november! Op De Kleine Abtshoeve nodigen wij u van harte uit om uitgebreid te dineren in winterse sferen op onze winterse minicamping in het mooie Brabant.

We beginnen in de eerste gang met een heerlijk warm soepje. Warm uzelf lekker op met deze heerlijke verse soep. Hierdoor is de honger ook een beetje gestild, maar zit u niet te vol voor het hoofd- en nagerecht. Het lekkerste moet natuurlijk nog komen!

Als hoofd hebben wij diverse soorten vlees waaronder een ouderwetse wild peper, stoofpeertjes en witlof gegratineerd met kaas. Uiteraard hoort er nog een heerlijk dessert bij in winterse sferen

Loopt het water bij u ook al uit de mond? Wacht niet langer want vanaf nu kunt u reserveren! Reserveer hieronder direct uw plek en wij zien u graag binnenkort op De Kleine Abtshoeve. Dé wintercamping in Nederland!

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring