Menu
076-5871135

Buitengewoon genieten in de natuur

Groene camping Nederland

Met een prachtige ligging in de Brabantse natuur behoort De Kleine Abtshoeve ongetwijfeld bij de mooiste groene campings van Nederland. Op deze natuurcamping in het kleine Oosterhout kampeert u op groene kampeerplaatsen, welke uitgerust zijn met fijne voorzieningen. 

"Wat een leuke camping is dit! Je rijdt via de parkeerplaats en langs het restaurantje de camping op. De kleine knusse camping heeft ruim opgezette plekken met veel groen. Het personeel is eeg enthousiast en vriendelijk. Wij zijn maar een weekend geweest om onze nieuwe caravan te proberen, maar kunnen niet wachten tot het voorjaar om terug te komen!" - Fam. Peursem

ONTDEK DE groene CAMPING _ BOEK DIRECT

Mooie groene camping in Nederland

De Kleine Abtshoeve, een prachtige groene camping in Nederland, in Brabant, is dé plek waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijke kampeervakantie. Zowel in de zomer als in de winter bieden wij u tal van mogelijkheden om op onze camping in Brabant te verblijven. Natuurlijk in alle rust en met genoeg privacy. 

Vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers

Onze charmecamping, we hadden het er al even over, is midden in een bosrijke omgeving en tussen uitgestrekte weilanden gelegen. Vanaf de kampeerplaatsen heeft u een vrij uitzicht op de natuur, wat zorgt voor een rustgevend gevoel. Maar doordat de camping midden in een bosrijk gebied is gelegen, heeft u genoeg keus uit veel verschillende wandel- en fietspaden. In de omgeving zijn ze er in overvloed! Dat maakt onze camping dé vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Zomer- of wintervakantie

De Kleine Abtshoeve is het gehele jaar geopend. In de zomer geniet u van het heerlijke warme weer en de Brabantse gezelligheid, in de winter geniet u nog net iets meer van de natuur. In de winter is namelijk alles bedenkt met een enorme laag sneeuw. Het schieten van mooie vakantiefoto's is dan zeker een must! 

De zomer spreekt voor zich; kamperen is het gehele seizoen mogelijk, de faciliteiten en voorzieningen zijn geopend en voor jong en oud valt er in de omgeving van alles te doen. Een wintervakantie zit net iets complexer is elkaar; het wordt al iets moeilijker om leuke activiteiten te vinden doordat het een stuk kouder is. Maar ook op de camping kan het een en andere veranderen. Lees er hier meer over.

Kampeervakantie op natuurcamping in Nederland

Het kan haast niet beter, een kampeervakantie op een gemoedelijke natuurcamping in Nederland. In onze ogen is dit ook het perfecte plaatje! Lekker recreëren in de natuur, een spelletje spelen met fluitende vogels op de achtergrond, de groene omgeving ontdekken... Met een verblijf op een natuurcamping in Nederland houd je er vele voordelen aan over! 

Komt u ook naar groene camping De Kleine Abtshoeve om dit te ervaren? Bekijk snel alle ruime kampeerplaatsen, boek uw favoriet en ga een heerlijke kampeervakantie tegemoet in de Brabantse natuur. 

Ruim en natuurlijk kamperen

Ongestoord kamperen in de natuur, het is heerlijk! Bij De Kleine Abtshoeve in het Brabantse Oosterhout heeft u de keuze uit 5 typen kampeerplaatsen:

  • Comfortplaats; royale plaatsen (ca. 100m2), gezellig karakter en kleurrijke bloemperken. Voorzieningen: stroom (10A), water en afvoer.
  • Comfortplaats nabij het sanitair; wanneer u dichtbij het sanitairgebouw wilt verblijven, is dit type precies waarnaar u op zoek bent. 
  • Kampeerplaats met uitzicht; heerlijk wegkijken over de weilanden. Deze kampeerplaats is ca. 100m2 groot. Voorzieningen: stroom (10A), water en afvoer.
  • Tentenveld; ruime plaatsen van ca. 80m2 waar u met uw tent terecht kan.
  • Tentenveld deluxe; gelegen aan de rand van de camping met uitzicht over de weilanden. Ca. 80m2 groot.

Boek uw favoriet

Groene camping in Nederland

Camping met restaurant

Een culinair avondje tegemoet gaan? Hiervoor hoeft u de camping niet te verlaten. De Kleine Abtshoeve beschikt namelijk over een gezellig eetcafé waar de Brabantse gezelligheid zeker is terug te vinden. Dit sfeervolle café heeft een uniek karakter en biedt de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te lunchen of te dineren. 

Geniet onder andere van een heerlijke zalmsalade, romige tomatensoep, ossenhaaspuntjes, vers gepaneerde schnitzel of een lekker stukje vis. U heeft genoeg keuze uit diverse gerechten van de menukaart. 

Komt u ook naar onze camping met restaurant? Wij verwelkomen u graag in ons gezellige en sfeervolle eetcafé. 

Steengrillen in Oosterhout

Wilt u met de hele familie steengrillen in Oosterhout? Ook dat kan bij De Kleine Abtshoeve! Voor slechts € 26,50 per persoon kunt u al bij De Kleine Abtshoeve steengrillen. Heeft u bepaalde wensen? Geef dit dan voortijdig aan zodat we er rekening mee kunnne houden. 

Meer over steengrillen

Vakantie boeken op groene camping in Nederland

Bent u ook benieuwd naar hoe u een vakantie beleeft op een groene camping in Nederland? Kamperen in de natuur, genieten van de rust en alle vrijheid, ontspannen... Een vakantie op een groene camping heeft enorm veel voordelen. Het is zeker het ontdekken waard! Boek daarom snel uw vakantie via onderstaande button en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie in het Brabantse Oosterhout.

Vakantie in Brabant boeken

 

Veelgestelde vragen


Wat is de mooiste groene camping van Nederland?

Ongetwijfeld De Kleine Abtshoeve in Oosterhout! Deze kleinschalige camping in Brabant heeft een fijne ligging in de natuur. Het is dé vakantiebestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. 

Welke camping in Brabant beschikt over een eetcafé?

Bent u op zoek naar een camping met restaurant? Dan bent u bij De Kleine Abtshoeve aan het juiste adres. Deze kleine camping beschikt namelijk over een sfeervol eetcafé voor een lunch, borrel of diner. Nieuwsgierig? Bekijk het eetcafé

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring