Kamperen kerstvakantie

Wilt u tijdens de feestdagen van 2024 kamperen? U bent voor een winterse kampeervakantie van harte welkom op wintercamping De Kleine Abtshoeve!

"Wat een geweldige camping is dit! Fijne verharde plaatsen, ideaal voor de camper. Super sanitair, schoon en warm. Het eetcafé is heel gezellig, en heerlijk gegeten! Echt een plek voor het hele jaar te kunnen camperen. Tot gauw!" - dhr. Ramses.

ONTDEK DE WINTERCAMPINGBOEK DIRECT

Winterkamperen tijdens Kerst 2024

Ook in de wintermaanden kan het heerlijk zijn om te kamperen. Gezellig knus in uw eigen caravan of camper en genieten van de prachtige natuur. Bij ons kunt u het hele jaar genieten van een vakantie, dus ook in de winter.

Winterkamperen Kerst

Het verwarmd sanitairgebouw met vloerverwarming en de verwarmde afwasplaats zorgen ervoor dat ook in de winter een kampeervakantie zeer comfortabel is. Wilt u kamperen tijdens de feestdagen en zoekt u nog een wintercamping? Boek dan snel een plekje op onze camping.

Kerst en oud & nieuw

Kerst en Oud en Nieuw zijn tijden van fijn samen zijn en lekker eten en drinken. Natuurlijk laten wij de feestdagen niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk om bij ons te brunchen. Ook kunt u eten afhalen of laten bezorgen. Dit is voor de dagen rondom de kerstdagen ook mogelijk met onze gewone menukaart.

NU BOEKEN

Winterkamperen 2024 Kerst

LEKKER ETEN

Kamperen Kerstvakantie doet u natuurlijk niet zonder lekker eten. Gelukkig kunt u op De Kleine Abtshoeve altijd terecht in ons eigen eetcafé. Dat is ingericht zoals een gezellige boerderij. Alle maaltijden worden ambachtelijk voor u bereid. Of nu nou wilt lunchen, van een uitgebreid kerstdiner wilt genieten of gezellig wilt borrelen, in ons eetcafé vindt u precies wat u zoekt. Als bierliefhebber komt u bij ons ook aan uw trekken, want wij hebben een uitgebreide bierkaart voor u klaarliggen. Proost!

Tip: plan na uw brunch, lunch of borrel wat tijd in voor een wandeling. De omgeving van onze camping is prachtig! 

Waarom kamperen in de kerstvakantie?

De kerstvakantie is een van de mooiste vakanties van het jaar, en wat is er nu beter dan deze magische vakantie te vieren op Charmecamping De Kleine Abtshoeve? Kamperen in de kerstvakantie biedt een unieke en onvergetelijke ervaring waarbij u de natuur op een heel bijzondere manier kunt beleven.

RUST EN ONTSPANNING

Tijdens de kerstvakantie is het leven vaak hectisch met alle feestvoorbereidingen. Kamperen op De Kleine Abtshoeve biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte rondom dit feest. Hier kunt u ontspannen en tot rust komen te midden van de natuur. 

CULINAIRE AVONTUREN

Kamperen in de kerstvakantie betekent genieten van heerlijke winterse gerechten. Het eetcafé op de camping heeft in deze periode speciale kerstdiners. Kerst viert u gezellig met zijn allen op de camping.

Pak uw kampeerspullen maar in en kom naar Charmecamping De Kleine Abtshoeve voor een onvergetelijke kerstvakantie-ervaring. 

KERSTVAKANTIE BOEKEN