Menu

Kamperen tijdens de kerstvakantie

Wilt u kamperen tijdens de feestdagen? U bent voor een winterse kampeervakantie van harte welkom op wintercamping De Kleine Abtshoeve!

Winterkamperen tijdens kerst

Ook in de wintermaanden kan het heerlijk zijn om te kamperen. Gezellig knus in uw eigen caravan of camper en genieten van de prachtige natuur. Bij ons kunt u het hele jaar genieten van een vakantie, dus ook in de winter.

Het verwarmd sanitairgebouw met vloerverwarming en de verwarmde afwasplaats zorgen ervoor dat ook in de winter een kampeervakantie zeer comfortabel is. Wilt u kamperen tijdens de feestdagen en zoekt u nog een wintercamping? Boek dan snel een plekje op onze camping.

Nu boeken

Kerst en oud & nieuw

Kerst en Oud en Nieuw zijn tijden van fijn samen zijn en lekker eten en drinken. Natuurlijk laten wij de feestdagen niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk om bij ons te brunchen. Ook kunt u eten afhalen of laten bezorgen. Dit is voor de dagen rondom de kerstdagen ook mogelijk met onze gewone menukaart.

LEKKER ETEN

Kamperen Kerstvakantie doet u natuurlijk niet zonder lekker eten. Gelukkig kunt u op De Kleine Abtshoeve altijd terecht in ons eigen eetcafé. Dat is ingericht zoals een gezellige boerderij. Alle maaltijden worden ambachtelijk voor u bereid. Of nu nou wilt lunchen, van een uitgebreid kerstdiner wilt genieten of gezellig wilt borrelen, in ons eetcafé vindt u precies wat u zoekt. Als bierliefhebber komt u bij ons ook aan uw trekken, want wij hebben een uitgebreide bierkaart voor u klaarliggen. Proost!

Tip: plan na uw brunch, lunch of borrel wat tijd in voor een wandeling. De omgeving van onze camping is prachtig! 

Kamperen kerstvakantie

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring