Kamperen tijdens de kerstvakantie

Wilt u kamperen tijdens de feestdagen? U bent voor een winterse kampeervakantie van harte welkom op wintercamping De Kleine Abtshoeve!

Winterkamperen tijdens kerst

Ook in de wintermaanden kan het heerlijk zijn om te kamperen. Gezellig knus in uw eigen caravan of camper en genieten van de prachtige natuur. Bij ons kunt u het hele jaar genieten van een vakantie, dus ook in de winter.

Het verwarmd sanitairgebouw met vloerverwarming en de verwarmde afwasplaats zorgen ervoor dat ook in de winter een kampeervakantie zeer comfortabel is. 

Nu boeken

Kerst en oud & nieuw

Kerst en Oud en Nieuw zijn tijden van fijn samen zijn en lekker eten en drinken. Natuurlijk laten wij de feestdagen niet zomaar aan ons voorbij gaan. U bent tijdens de feestdagen van harte welkom in ons eetcafé om te komen steengrillen. Op 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk om bij ons te brunchen.

Tip: plan na uw brunch, lunch of borrel wat tijd in voor een wandeling. De omgeving van onze camping is prachtig! 

Kamperen kerstvakantie

 

 

Campingplaats

In het weekend van 7 augustus 2020 gebruik gemaakt van een campingplaats.
Hele fijne camping leuke mensen en een nieuw zeer schoon sanitair gebouw.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Marleen Boonstoppel

top camping

Deze zomer hebben we genoten op het uiterste hoekje op de camping met onze tent. Genietend van de rust, van het uitzicht over de weilanden, de koeien in het veld, en de perfect verzorgde camping. sanitair 2020 , hele ruime kampeerplaatsen, heerlijk restaurantje, uiterst vriendelijk campingbeheerder, enz. enz. Daarbij het mooie weer , wat wil je nog meer?
We hebben voor volgend jaar weer gereserveerd !
Melle en Marjan Rozema

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes