Kamperen tijdens de kerstvakantie

Wilt u kamperen tijdens de feestdagen? U bent voor een winterse kampeervakantie van harte welkom op wintercamping De Kleine Abtshoeve!

Winterkamperen tijdens kerst

Ook in de wintermaanden kan het heerlijk zijn om te kamperen. Gezellig knus in uw eigen caravan of camper en genieten van de prachtige natuur. Bij ons kunt u het hele jaar genieten van een vakantie, dus ook in de winter.

Het verwarmd sanitairgebouw met vloerverwarming en de verwarmde afwasplaats zorgen ervoor dat ook in de winter een kampeervakantie zeer comfortabel is. 

Nu boeken

Kerst en oud & nieuw

Kerst en Oud en Nieuw zijn tijden van fijn samen zijn en lekker eten en drinken. Natuurlijk laten wij de feestdagen niet zomaar aan ons voorbij gaan. U bent tijdens de feestdagen van harte welkom in ons eetcafé om te komen steengrillen. Op 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk om bij ons te brunchen.

Tip: plan na uw brunch, lunch of borrel wat tijd in voor een wandeling. De omgeving van onze camping is prachtig! 

Kamperen kerstvakantie

 

 

Super camping

Hier verschillende keren geweest laatst met Hemelvaart geweest eten besteld en aan camper bezorgd dit is echt een super camping met eigenaren die het begrijpen komen zeker nog terug bedankt
Kees Marcelissen

Perfecte camping

Verschillende keren op deze camping nu gestaan is een schone mooie camping met ruime plaatsen gemoedelijke camping eigenaar doet alles om zijn gasten een prettig verblijf te garanderen.
Goed restaurant en sanitair is prachtig en schoon .
En de ligging is ook perfect dicht bij de bossen en het gezellige Breda .Veel succes met jullie onderneming.
Groeten Ed en Marja Steevens Spijkenisse
Wij kunnen deze camping voor iedereen aanbevelen
Ed Steevens

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes