Kamperen tijdens de kerstvakantie

Wilt u kamperen tijdens de feestdagen? U bent voor een winterse kampeervakantie van harte welkom op wintercamping De Kleine Abtshoeve!

Winterkamperen tijdens kerst

Ook in de wintermaanden kan het heerlijk zijn om te kamperen. Gezellig knus in uw eigen caravan of camper en genieten van de prachtige natuur. Bij ons kunt u het hele jaar genieten van een vakantie, dus ook in de winter.

Het verwarmd sanitairgebouw met vloerverwarming en de verwarmde afwasplaats zorgen ervoor dat ook in de winter een kampeervakantie zeer comfortabel is. 

Nu boeken

Kerst en oud & nieuw

Kerst en Oud en Nieuw zijn tijden van fijn samen zijn en lekker eten en drinken. Natuurlijk laten wij de feestdagen niet zomaar aan ons voorbij gaan. U bent tijdens de feestdagen van harte welkom in ons eetcafé om te komen steengrillen. Op 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk om bij ons te brunchen.

Tip: plan na uw brunch, lunch of borrel wat tijd in voor een wandeling. De omgeving van onze camping is prachtig! 

Kamperen kerstvakantie

 

 

Geweldige camping

Een fijne en vooral schone camping. De mensen zijn zeer vriendelijk,je kan er lekker eten in hun restaurant. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad.
H.J. Rorijs

Heerlijke week op de Kleine Abtshoeve

We hebben ruim een week op deze prachtige camping gestaan. We hadden een plek met fantastisch uitzicht waar we zeer van genoten hebben. Goed verzorgd, schoon sanitair. Elke dag warme broodjes bij het ontbijt! En tot slot een gezellig eetcafé waar we een aantal keren lekker gegeten hebben. De beheerders/personeel zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
Catrien Schuurman

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes