Duurzame camping met zorg voor het milieu

Milieubewuste camping

Zoekt u een mileubewuste camping in Brabant om te genieten van een heerlijke kampeervakantie in de prachtige natuur? Kom naar De Kleine Abtshoeve in Oosterhout!

Milieubewuste camping in Brabant

U kunt bij ons goed genieten van het buitenleven en de prachtige Brabantse natuur. Wij vinden onze omgeving en het milieu erg belangrijk. Duurzaamheid en de zorg voor het milieu vindt u dan ook terug op onze camping, dit blijkt uit:

  • Het scheiden van afval
  • In ons sanitairgebouw wordt gebruik gemaakt van sensorverlichting en energiezuinige lampen
  • We maken gebruik van een gasgestookte energiezuinige HR-ketel voor het warme water en de verwarming
  • De kleine Abtshoeve gebruikt groen gas en groene stroom

Denkt u ook aan het milieu tijdens uw verblijf?

Wij zouden het erg waarderen als u tijdens uw verblijf ook meedenkt aan het milieu, zo houden we samen rekening met de omgeving en de natuur. Dit kunt u doen door bewust om te gaan met water, energie en afvalstromen. Zo kunt u blijven genieten van een vakantie op onze milieubewuste camping.

Nu boeken

Milieubewuste camping

Restaurant met lokale producten

Wilt u lekker uit eten, maar ook milieubewust blijven? Dan kunt u terecht in ons kleinschalige eetcafé. Hier maken wij met verse, lokale producten de lekkerste maaltijden voor u klaar. Zo kunt u heerlijk lunchen, dineren en borrelen en tóch duurzaam bezig blijven. Ontdek welke heerlijke lokale producten wij voor u in de aanbieding hebben.

Menukaart bekijken

Prima camping

We hebben een paar fijne dagen doorgebracht op De Kleine Abtshoeve. En we hebben heerlijk gegeten: diner in de camper. We troffen het met het weer, dus we hebben lekker gefietst.
José Baaij

Geweldige Camping!

Wat een geweldige wintercamping. Alles klopt
mooie ruime plaatsen mooi schoon sanitair ,vriendelijke personeel ,een geweldig eetcafé ,mooie omgeving om te wandelen met de hond.
We komen in de zomer terug om te fietsen .


Wij kunnen dit een ieder aanraden!!
Willem en Attie Boer

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes