Menu
076-5871135

Duurzame camping met zorg voor het milieu

Milieubewuste camping

Zoekt u een mileubewuste camping in Brabant om te genieten van een heerlijke kampeervakantie in de prachtige natuur? Kom naar De Kleine Abtshoeve in Oosterhout!

Milieubewuste camping in Brabant

U kunt bij ons goed genieten van het buitenleven en de prachtige Brabantse natuur. Wij vinden onze omgeving en het milieu erg belangrijk. Duurzaamheid en de zorg voor het milieu vindt u dan ook terug op onze camping, dit blijkt uit:

  • Het scheiden van afval
  • In ons sanitairgebouw wordt gebruik gemaakt van sensorverlichting en energiezuinige lampen
  • We maken gebruik van een gasgestookte energiezuinige HR-ketel voor het warme water en de verwarming
  • De kleine Abtshoeve gebruikt groen gas en groene stroom

Denkt u ook aan het milieu tijdens uw verblijf?

Wij zouden het erg waarderen als u tijdens uw verblijf ook meedenkt aan het milieu, zo houden we samen rekening met de omgeving en de natuur. Dit kunt u doen door bewust om te gaan met water, energie en afvalstromen. Zo kunt u blijven genieten van een vakantie op onze milieubewuste camping.

Nu boeken

Milieubewuste camping

Restaurant met lokale producten

Wilt u lekker uit eten, maar ook milieubewust blijven? Dan kunt u terecht in ons kleinschalige eetcafé. Hier maken wij met verse, lokale producten de lekkerste maaltijden voor u klaar. Zo kunt u heerlijk lunchen, dineren en borrelen en tóch duurzaam bezig blijven. Ontdek welke heerlijke lokale producten wij voor u in de aanbieding hebben.

Menukaart bekijken

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring