Minicamping Noord-Brabant

Kamperen in een oase van rust? Kom naar minicamping De kleine Abtshoeve in Noord-Brabant. Een minicamping in een prachtige omgeving met echte Brabantse gezelligheid.

Natuurrijke minicamping in Brabant

De kleine Abtshoeve ligt aan de rand van het Brabantse Oosterhout. Hier vindt u veel rust en prachtige natuur. De camping is een kleine en gezellige camping met ruime kampeerplaatsen met veel privacy. De faciliteiten op de camping zullen uw verblijf helemaal compleet maken.

Tijdens uw kampeervakantie op onze camping geniet u echt van de ruimte, natuur en komt u helemaal tot rust. Wij raden het u dan ook van harte aan om met de fiets de omgeving te gaan ontdekken, er is namelijk genoeg te zien. Heeft u geen eigen fiets? Geen probleem, wij hebben namelijk een fietsverhuur waar u voor een dag of meerdere dagen een fiets kunt huren.

Boek nu

Brabantse gezelligheid op onze minicamping 

Tijdens uw verblijf op De kleine Abtshoeve is er genoeg te doen in de omgeving. Bezoek verschillende musea, ga een stuk wandelen of een dagje winkelen in Breda. Vraag ons gerust over de verschillende activiteiten in de omgeving, wij denken graag met u mee.

Minicamping Noord Brabant Gezelligheid

Wist u dat de camping ook een eigen eetcafé heeft? Hier kunt u na een dag fietsen terecht voor een kopje koffie met gebak of ’s avonds genieten van een driegangenmenu.

Wij heten u van harte welkom!

Contact

Kies uw ideale kampeerplaats uit

Op onze Minicamping Noord Brabant kunt u kiezen uit een ruime kampeerplaats of een trekkersplekje op het trekkersveld. De kampeerplaatsen hebben genoeg ruimte om heerlijk te kunnen genieten. Ook kunt u op de kampeerplaats gebruik maken van elektriciteit, water en vuilafvoer. Daarnaast kunt u gemakkelijk bij het moderne sanitair komen, dat bestaat uit 6 toiletten, 6 douches, een urinoir, 5 wastafels en, niet onbelangrijk, vloerverwarming.

Genieten op het trekkersveldje

U kunt bij ons dus ook genieten op het trekkersveldje. Dit zijn kleine plekken waar u, als u in de buurt bent, voor korte tijd kunt verblijven. De plekken beschikken niet over luxe. En dat maakt  het nou juist zo leuk. U wordt hier teruggeworpen naar de basis. Iets dat veel kampeerders wel kunnen waarderen.

Minicamping in een leuke omgeving

Ook rondom onze minicamping in Noord-Brabant kunt u heel veel leuke dingen doen. Zo zijn erverschillende mooie bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. De Grote Kerk in Breda, de Biesbosch en de Grote Markt van Geertruidenberg zijn bijvoorbeeld leuke plekken die u zeker moet bezoeken tijdens uw vakantie op onze minicamping. Maar ook een bezoek aan De Beekse Bergen in Hilvarenbeek of een lekker ritje op de mountainbike zijn ontzettend leuk tijdens uw vakantie. Om een lang verhaal kort te maken: u hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw vakantie op onze minicamping in Noord-Brabant.

Goede faciliteiten

Onze minicamping beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Zo is er een schoon sanitairgebouw aanwezig. Deze wordt regelmatig schoongemaakt voor uw gemak. Ook is er een fiets- en mountainbike verhuur op de camping aanwezig. Hier kunt u als gast een fiets of mountainbike huren. Ten slotte kunt u op onze camping gebruik maken van het Jeu des Boules veldje. Verslaat u de rest en wordt u de beste van onze camping?

Boek nu uw vakantie

Charme vlak bij huis!

We hebben een andere caravan gekocht en wilden deze nog even verkennen en eigen maken. Dus zoek je een mogelijkheid vlakbij. We hadden al eens gekeken op de site, dus nu maar eens proberen, we wonen op nog geen 3 km van de Kleine Abtshoeve.
Wat een mooie Charme camping! en wat een meedenkende eigenaars en wat een schoon sanitair! We bestelden een maaltijd en die werd aan de deur van onze caravan brachten!
Kortom, vèr boven onze verwachting. Een plek om terug te komen!
Johan Zijlstra

Geweldige camping

Een fijne en vooral schone camping. De mensen zijn zeer vriendelijk,je kan er lekker eten in hun restaurant. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad.
H.J. Rorijs

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes