Minicamping Noord-Brabant

Kamperen in een oase van rust? Kom naar minicamping De kleine Abtshoeve in Noord-Brabant. Een minicamping in een prachtige omgeving met echte Brabantse gezelligheid.

Natuurrijke minicamping in Brabant

De kleine Abtshoeve ligt aan de rand van het Brabantse Oosterhout. Hier vindt u veel rust en prachtige natuur. De camping is een kleine en gezellige camping met ruime kampeerplaatsen met veel privacy. De faciliteiten op de camping zullen uw verblijf helemaal compleet maken.

Tijdens uw kampeervakantie op onze camping geniet u echt van de ruimte, natuur en komt u helemaal tot rust. Wij raden het u dan ook van harte aan om met de fiets de omgeving te gaan ontdekken, er is namelijk genoeg te zien. Heeft u geen eigen fiets? Geen probleem, wij hebben namelijk een fietsverhuur waar u voor een dag of meerdere dagen een fiets kunt huren.

Boek nu

Brabantse gezelligheid op onze minicamping 

Tijdens uw verblijf op De kleine Abtshoeve is er genoeg te doen in de omgeving. Bezoek verschillende musea, ga een stuk wandelen of een dagje winkelen in Breda. Vraag ons gerust over de verschillende activiteiten in de omgeving, wij denken graag met u mee.

Minicamping Noord Brabant Gezelligheid

Wist u dat de camping ook een eigen eetcafé heeft? Hier kunt u na een dag fietsen terecht voor een kopje koffie met gebak of ’s avonds genieten van een driegangenmenu.

Steengrillen en BBQ'en

Naast een heerlijk gebakje, een lekkere lunch of een fijn driegangenmenu kunt u in ons eetcafé ook heerlijk steengrillen en bbq'en. Steengrillen kan zowel met vlees als met vis, dus er is voor elk wat wils. Naast heerlijk vlees of vis krijgt u natuurlijk ook de nodige bijgerechten, zoals brood met kruidenboter, salades en sauzen. 

De bbq is vanaf acht personen beschikbaar. U kunt hier uit drie pakketten kiezen: basis, basis plus en luxe. Elk pakket bestaat uit verschillende lekkere stukken vlees. Daarnaast kunt u natuurlijk, net als bij het steengrillen, ook genieten van een broodje en een salade. Dat is pas genieten op onze minicamping in Brabant.

Wij heten u van harte welkom!

Contact

 

Kies uw ideale kampeerplaats uit

Op onze Minicamping Noord Brabant kunt u kiezen uit een ruime kampeerplaats of een trekkersplekje op het trekkersveld. De kampeerplaatsen hebben genoeg ruimte om heerlijk te kunnen genieten. Ook kunt u op de kampeerplaats gebruik maken van elektriciteit, water en vuilafvoer. Daarnaast kunt u gemakkelijk bij het moderne sanitair komen, dat bestaat uit 6 toiletten, 6 douches, een urinoir, 5 wastafels en, niet onbelangrijk, vloerverwarming.

Genieten op het trekkersveldje

U kunt bij ons dus ook genieten op het trekkersveldje. Dit zijn kleine plekken waar u, als u in de buurt bent, voor korte tijd kunt verblijven. De plekken beschikken niet over luxe. En dat maakt  het nou juist zo leuk. U wordt hier teruggeworpen naar de basis. Iets dat veel kampeerders wel kunnen waarderen.

Minicamping in een leuke omgeving

Ook rondom onze minicamping in Noord-Brabant kunt u heel veel leuke dingen doen. Zo zijn erverschillende mooie bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. De Grote Kerk in Breda, de Biesbosch en de Grote Markt van Geertruidenberg zijn bijvoorbeeld leuke plekken die u zeker moet bezoeken tijdens uw vakantie op onze minicamping. Maar ook een bezoek aan De Beekse Bergen in Hilvarenbeek of een lekker ritje op de mountainbike zijn ontzettend leuk tijdens uw vakantie. Om een lang verhaal kort te maken: u hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw vakantie op onze minicamping in Noord-Brabant.

Goede faciliteiten

Onze minicamping beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Zo is er een schoon sanitairgebouw aanwezig. Deze wordt regelmatig schoongemaakt voor uw gemak. Ook is er een fiets- en mountainbike verhuur op de camping aanwezig. Hier kunt u als gast een fiets of mountainbike huren. Ten slotte kunt u op onze camping gebruik maken van het Jeu des Boules veldje. Verslaat u de rest en wordt u de beste van onze camping?

Boek nu uw vakantie

Prima camping

We hebben een paar fijne dagen doorgebracht op De Kleine Abtshoeve. En we hebben heerlijk gegeten: diner in de camper. We troffen het met het weer, dus we hebben lekker gefietst.
José Baaij

Geweldige Camping!

Wat een geweldige wintercamping. Alles klopt
mooie ruime plaatsen mooi schoon sanitair ,vriendelijke personeel ,een geweldig eetcafé ,mooie omgeving om te wandelen met de hond.
We komen in de zomer terug om te fietsen .


Wij kunnen dit een ieder aanraden!!
Willem en Attie Boer

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes