Menu
076-5871135

Rustige Natuurcamping in Brabant

Bent u op zoek naar een natuurcamping waar u kunt genieten van de prachtige natuur en veel rust, natuur en privacy? Kom kamperen op De kleine Abtshoeve in Brabant.

Natuurcamping in Brabant

In het Brabantse Oosterhout ligt De Kleine Abtshoeve. Een gezellige en rustige camping in de prachtige natuur. Kom met eigen tent, caravan of camper genieten van een heerlijke vakantie in Brabant.

Ruime kampeerplaatsen in de natuur

Op deze charmecamping omgeven door bossen zijn er verschillende ruime kampeerplaatsen. De gehele camping is autovrij en de kampeerplaatsen bieden veel ruimte en privacy. Onze natuurcamping in Oosterhout is het hele jaar geopend, kom dus ieder seizoen genieten van een heerlijke ontspannen vakantie in het prachtige Brabant.

Kampeerplaats boeken

Voordelen van een verblijf op een groene camping

Met een verblijf op een groene camping in Nederland houdt u er alleen maar voordelen aan over. Ten eerste; u bent uw gehele vakantie omringd door een en al natuur. Maar daarnaast brengt een vakantie in de natuur ook gewoon fijne vakantieherinneringen met zich mee. Een van de grootste voordelen van een verblijf op een natuurrijke camping is nog wel dat u uw gehele vakantie geniet van alle rust. Lekker op uzelf, zonder al te veel geluid om u heen. Een verblijf op een groene camping in Nederland is heerlijk. Ontdek snel onze camping en boek uw verblijf op De Kleine Abtshoeve in Oosterhout.

Lokale producten eten?

Op onze groene camping kunt u genieten van lokale producten. Die worden door onze koks ambachtelijk voor u bereid. Bij ons eetcafé kunt u zowel binnen als op het terras eten.

Geniet van een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of juist koffie met gebak tussendoor. ´s Avonds kunt u bovendien borrelhapjes met een van onze vele biersoorten bestellen. Zo kunt u de hele dag door lokale producten proeven. 

Het is ook mogelijk om met uw gezin te steengrillen. U kunt kiezen tussen vlees en vis. Let wel op dat u dit minimaal 24 uur van tevoren moet reserveren. De reden? Wij werken alleen met verse producten, die we dus eerst voor u moeten inslaan. 

Bekijk de menukaarten

Natuurcamping

Fietsen in Brabant

Houdt u ervan om met de fiets de omgeving te ontdekken? Rondom camping De kleine Abtshoeve zijn er verschillende fietsroutes. Prachtige tochten langs het weidse polderlandschap en mooie en gezellige dorpjes.

Heeft u geen eigen fiets mee? Geen probleem, u kunt op onze camping namelijk een fiets huren voor één of meerdere dagen.

Contact

Winterkamperen in Brabant

Komt u ook winterkamperen op De kleine Abtshoeve? Onze camping is namelijk het hele jaar door geopend. U kunt hier dus ook gezellig met het hele gezin winterkamperen. In de winter kamperen met het gezin of met de familie klinkt gek, maar doet zeker niet onder kamperen in het hoogseizoen. In de winter geniet u namelijk nog steeds van de gezelligheid, vrijheid en zijn er diverse faciliteiten om uw 'wintervakantie' zeer aangenaam te maken. Het sanitairgebouw beschikt over vloerverwarming en is er een verwarmde afwasplaats.  Zo kunt u zowel in de zomer als in de winter gebruik blijven maken van de faciliteiten. 

Boek nu!

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring