Natuurcamping

Bent u op zoek naar een natuurcamping waar u kunt genieten van de prachtige natuur en veel rust, natuur en privacy?

Door de ACSI uitgeroepen tot beste kleine camping van Nederland 2023!

JA, IK KOM KAMPEREN OP DE NATUURCAMPING

Natuurcamping in Brabant

In het Brabantse Oosterhout ligt De Kleine Abtshoeve. Een gezellige en rustige camping in de prachtige natuur. Kom met eigen tent, caravan of camper genieten van een heerlijke vakantie in Brabant.

Natuurcamping Brabant

GENIET VAN NATUUR EN RUST

Op deze charmec3amping in Brabant, die omgeven is door bossen,  vindt u verschillende zeer ruime kampeerplaatsen. De gehele camping is autovrij en de kampeerplaatsen bieden veel ruimte en privacy

Onze natuurcamping in Oosterhout is het hele jaar geopend, kom dus ieder seizoen genieten van een heerlijke ontspannen vakantie in het prachtige Brabant. Komt u gezellig natuurkamperen? Lees hieronder de voordelen.

VOORDELEN VAN EEN VERBLIJF OP EEN NATUURCAMPING

Met een verblijf op een groene camping in Nederland houdt u er alleen maar voordelen aan over. Ten eerste; u bent uw gehele vakantie omringd door een en al natuur. Onze royale kampeerplaatsen liggen midden in de natuur.

Daarnaast brengt een vakantie in de natuur ook gewoon fijne vakantieherinneringen met zich mee. Dat klinkt toch goed?

Milieuvriendelijke camping Brabant

Een van de grootste voordelen van een verblijf op een natuurrijke camping is nog wel dat u uw gehele vakantie geniet van alle rust. Lekker op uzelf, zonder al te veel geluid om u heen.

Een verblijf op een groene camping in Nederland is heerlijk. Ontdek snel onze camping en boek uw verblijf op De Kleine Abtshoeve in Oosterhout.

LOKALE PRODUCTEN ETEN?

Op onze groene camping kunt u genieten van lokale producten. Die worden door onze koks ambachtelijk voor u bereid. Bij ons eetcafé kunt u zowel binnen als op het terras eten.

Geniet van een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of juist koffie met gebak tussendoor. ´s Avonds kunt u bovendien borrelhapjes met een van onze vele biersoorten bestellen. Zo kunt u de hele dag door lokale producten proeven. 

Natuurkamperen op de mooiste natuurcamping van Nederland?

VAKANTIE OP NATUURCAMPING VASTLEGGEN

Kamperen in Brabantse natuur

Fietsen in Brabant

Houdt u ervan om met de fiets de omgeving te ontdekken? Rondom camping De Kleine Abtshoeve zijn er verschillende fietsroutes. Prachtige tochten langs het weidse polderlandschap en mooie en gezellige dorpjes.

Heeft u geen eigen fiets mee? Geen probleem, u kunt op onze camping namelijk een fiets huren voor een of meerdere dagen.

ONTDEK DE VELE FIETSKNOOPPUNTEN RONDOM ONZE NATUURCAMPING

Vanaf onze natuurcamping kunt u alle klanten uit. Rondom onze camping liggen veel fietsknooppunten. Op een kleine afstand liggen pittoreske dropjes waar u kunt stoppen voor een kopje koffie en iets lekker, maar ook grotere steden zijn goed bereikbaar.

Stap op de fiets en binnen een half uur stapt u alweer af in het centrum van Breda. De ligging van onze natuurcamping is ideaal voor de actieve vakantieganger die meer van de omgeving wilt zien, maar terug op zijn eigen plekje weer tot rust wilt komen.

Hoe heerlijk is het als u terugkeert op onze rustige camping om bijvoorbeeld nog even in alle rust een spelletje te spelen en de dag na te bespreken? Het beste van beide werelden!

Wintercamping in Nederland

Komt u ook winterkamperen op De kleine Abtshoeve? Onze natuurcamping nabij Breda is namelijk het hele jaar door geopend. U kunt hier dus ook gezellig met het hele gezin winterkamperen. 

In de winter kamperen met het gezin of met de familie klinkt gek, maar doet zeker niet onder kamperen in het hoogseizoen.

In de winter geniet u namelijk nog steeds van de gezelligheid, vrijheid en zijn er diverse faciliteiten om uw 'wintervakantie' zeer aangenaam te maken.

Kleine camping Brabant

Het sanitairgebouw beschikt over vloerverwarming en is er een verwarmde afwasplaats.  Zo kunt u zowel in de zomer als in de winter gebruik blijven maken van de faciliteiten op onze schitterende natuurcamping.

Kamperen in de natuur?

BOEK NU!

Milieubewuste camping

Wist u dat Charmecamping De Kleine Abtshoeve ook een milieubewuste camping is?

Duurzaamheid en de zorg voor het milieu vindt u terug op onze camping, dit blijkt uit:

  • Het scheiden van afval;
  • In ons sanitairgebouw wordt gebruik gemaakt van sensorverlichting en energiezuinige lampen;
  • We maken gebruik van een gasgestookte energiezuinige HR-ketel voor het warme water en de verwarming;
  • De kleine Abtshoeve gebruikt groen gas en groene stroom.

DENKT U OOK AAN HET MILIEU TIJDENS UW VERBLIJF?

Wij zouden het erg waarderen als u tijdens uw verblijf ook meedenkt aan het milieu, zo houden we samen rekening met de omgeving en de natuur. Dit kunt u doen door bewust om te gaan met water, energie en afvalstromen. Zo kunt u blijven genieten van een vakantie op onze milieubewuste camping.