Menu
076-5871135

De lente is aangebroken

Geplaatst: 17-03-2023

Na maanden van kou en donkere dagen, is het nu eindelijk tijd voor zonnestralen, bloeiende bloemen en fluitende vogels. En natuurlijk, wie aan de lente denkt, denkt aan lentekriebels!

In de lente naar Charmecamping De Kleinte Abtshoeve

En waar kunt u die lentekriebels beter voelen dan op een camping? Vanaf al € 13,40 euro (incl. toeristenbelasting) kampeert u op een ruime plek op onze charmecamping. Kies voor back-to-basic of kampeer met fijne voorzieningen bij de hand. Welke kampeerplaats heeft uw voorkeur?

De ideale doorreiscamping in Brabant

Maar ook voor wie op doorreis is, is de Kleine Abtshoeve ideaal. U rijdt de camping zo op en af en kunt na een lange dag rijden heerlijk tot rust komen en genieten van lokale gerechten en streekproducten in ons gezellige eetcafé. 

Wandelen en fietsen in de lente

En laten we de omgeving niet vergeten. Wandelen en fietsen in de natuur is dé manier om optimaal van de lente te genieten. In de omgeving van de camping kunt u diverse wandel- en fietsroutes volgen, zoals bijvoorbeeld de Bos- en Duinroute, de Oosterhoutse Veldenroute of de Strijbeekse Heideroute. Komt u ook al het moois van de omgeving ontdekken?

De lente is aangebroken en de Kleine Abtshoeve is er helemaal klaar voor. Of u nu wilt kamperen, lekker wilt eten of juist wilt wandelen en fietsen in de omgeving, op deze charmecamping bent u aan het juiste adres!

Prijzen en beschikbaarheid lente

Nieuws overzicht