Menu
076-5871135

Feestdagen 2021

Geplaatst: 03-12-2021

Ook kerst zal dit jaar net wat anders zijn., maar wij zijn wel geopend! U kunt tijdens de kerst in ieder geval bij ons komen brunchen en in de middag steengrillen (tot 17:00).

Verblijft u bij ons op de camping dan kunt u bij ons een 5-gangen diner bestellen. Deze kunt u bij ons eetcafé afhalen, maar wij kunnen het heerlijke diner ook bij u op de camping komen bezorgen. 

We zijn met het concept winters steengrillen in november dit jaar gestar.t Hierop hebben wij al veel positieve reacties mogen ontvangen. U komt bij ons echt in winterse sferen terecht. Wilt u dit zelf ervaren? Dan kunt u nu nog reserveren want vol=vol. 

Let op: in verband met de corona regels is het nog onduidelijk of wij u ook misschien in de avonden kunnen ontvangen. Houd daarom onze website en/of Facebook pagina goed in de gaten. We zijn voor nu open tot 17:00. 

Kamperen in de winter

Onze minicamping is deze winter natuurlijk wel gewoon geopend. De feestdagen combineren met een bezoek aan onze wintercamping? Dat is gewoon mogelijk. 

Komt u bij ons winterkamperen dan kunt u hierbij ook een verwenarrangement bijboeken. Neem, nadat u een plek op onze camping heeft geboekt, hiervoor telefonisch contact met ons op. In dit arrangement zit:

  • Een fijn ontvangst met een worstenbroodje en een kopje koffie (of iets anders);
  • Een ontbijt voor twee personen met champagne;
  • Een tweepersoons 3-gangen diner.

WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN

Ps. Wist u dat u al voor 2022 een vakantie kunt boeken? Boek hieronder een plek op onze kleine maar fijne camping. 

BOEK DIRECT

Nieuws overzicht