Menu
076-5871135

Geopend in het najaar

Geplaatst: 30-08-2022

In het najaar of de herfstvakantie nog even lekker op vakantie en genieten van de Brabantse sfeer en natuur? Het najaar is de ideale periode om als wandel- en fietsliefhebber een vakantie gepland te hebben staan. De  natuur krijgt een andere kleur en het is lekker rustig op de camping. Uw wandel- of fietstocht start direct vanaf de camping.

Laag tarief in het najaar

Kamperen in het najaar? Dan profiteert u bij Minicamping De Kleine Abtshoeve van een aantrekkelijk najaartarief. In de maanden oktober, november en december geldt namelijk een laagtarief. 

BOEK UW VAKANTIE 

EETCAFÉ GEOPEND

Alle faciliteiten en voorzieningen zijn geopend in zowel de Nederlandse als Belgische herfstvakantie. Kom dus gezellig lunchen, dineren of steengrillen in ons eetcafé.  

Bent u op fietstocht in de omgeving van Oosterhout? Ook dan heten we u van harte welkom in het eetcafé. Koffie met gebak staat al voor u klaar! Bekijk de openingstijden.

Nederlandse en Belgische herfstvakantie

Komt u in de herfstvakantie gezellig met uw partner of het hele gezin genieten op onze minicamping? Bekijk hieronder wanneer de herfstvakantie is voor Nederlanders en Belgen. Tevens zijn er in het eetcafé leuke wandel- en fietsroutes te verkrijgen. 

Nederland

Regio Noord: 15 t/m 23 oktober 2022
Regio Midden & Zuid
: 22 t/m 30 oktober 2022

België

31 oktober t/m 6 november 2022

Nieuws overzicht