10 augustus 2023

Lekker buiten de zomerperiode kamperen

Houdt u van rust, ontspanning, prachtige natuur en mooie wandel- en fietsroutes? Dan is op vakantie gaan in de nazomer een uitstekende keuze. Lekker buiten de zomerperiode kamperen en optimaal tot rust komen. Dat is een vakantie in de nazomer op Charmecamping De Kleine Abtshoeve. Het grootste voordeel? Kamperen in de nazomer is voordeliger.

Waarom in de nazomer juist kamperen?

In de nazomer is kamperen een slimme keuze. Met voordelige tarieven buiten het hoogseizoen geniet u van een betaalbare vakantie.

Mooie natuur

De prachtige natuur behoudt haar charme, waardoor u kunt genieten van mooie wandelingen en fietstochten. Verken de schilderachtige omgeving van Oosterhout via routes als de Vrachelse Heide, de Breda-Biesboschroute en de Pannehoefroute.

Geniet van een rustige sfeer

De rustige sfeer op de camping zorgt voor een ontspannen verblijf. Dat is ook precies wat een vakantie in de nazomer is. Daarom is het zo lekker!

Minicamping met een restaurant

Na een actieve dag kunt u terecht in ons restaurant, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Of u nu de dag afsluit met een smakelijk diner of gewoon ontspant met een goed boek, de nazomer biedt de ideale omstandigheden voor een welverdiende vakantie voor senioren.

Zien we u deze nazomer?

Boek nu