Menu
076-5871135

Vakantie in het naseizoen

Geplaatst: 19-07-2022

Het naseizoen, het is juist het perfecte vakantiemoment. Genieten van de heerlijke rust, uiteraard gebruik kunnen maken van de faciliteiten en voorzieningen, de gemoedelijke sfeer ervaren... En dat allemaal voor een voordeliger tarief. Een vakantie in Brabant in het naseizoen is juist top! 

Er wordt niets ingeleverd op de beleving

Het naseizoen is een populaire vakantieperiode waarin vakantiegasten de zon en gezelligheid opzoeken. En volkomen logisch! Lekker even weg uit alle hectiek en heerlijk ontspannen van een vakantie in de natuur. Daarnaast kunt u tijdens een vakantie in het naseizoen op Charmecamping De Kleine Abtshoeve 'gewoon' gebruikmaken van de faciliteiten en voorzieningen. Er wordt dus niets ingeleverd op de beleving, maar het scheelt wel in de portemonnee. 

BOEK UW VAKANTIE IN HET NASEIZOEN


Ontdek de omgeving per fiets of te voet

 

Extra verwend worden

Tijdens uw vakantie leggen we u graag in de watten. Daarom hebben wij het speciale 'Brabantse verwenarrangement', een luxe arrangement die uw vakantie helemaal compleet maakt. 

  • Ontvangst met koffie en worstenbrood

  • Een heerlijk champagne ontbijt voor 2 personen

  • Een 3-gangen menu voor 2 personen (in ons eetcafé)

Prijs:  €95,- (exclusief verblijfskosten)

Het 'Brabantse verwenarrangement' is eenvoudig telefonisch te boeken.

Vakantie in het naseizoen

Geniet van de rust, ontspan heerlijk op uw kampeerplaats, maak een mooie wandel- of fietstocht in Brabant; het naseizoen heeft enorm veel voordelen!

Nieuws overzicht