Alle reviews

Genoten!

Genoten op de minicamping. Keurig verzorgd en enorm gastvrij. Lekker eten met een heerlijk biertje. Ben je in de buurt zoek niet langer maar installeer je caravan/camper op deze camping....
Martin Bakker

Geweldige camping

Een geweldige camping met verharde staanplaatsen.
Met een super restaurant en heel vriendelijk personeel.
Waar je echt waar voor je geld krijgt
Eveld Groeneveld

Gastvrijheid ten top!

Het bezoek aan het eetcafe was een zeer positieve ervaring. We kwamen voor een kop koffie maar door de sfeer en de gastvrijheid zijn we blijven eten. Een lekkere maaltijd voor een zeer schappelijke prijs. Ook een rondje over de camping gelopen. Wat een mooi geheel, mooi onderhouden en ruime plaatsen.
Gijs Driesprong

Zeer fraaie minicamping!

Zeer fraaie minicamping midden in het land tussen Oosterhout en Breda. Zeer fraai opgezet met bloemperken in mooie omgeving. Het sanitair is eveneens zeer goed, schoon en fraai. Op de camping ligt een restaurant met goede gerechten tegen een redelijke prijs. Aanrader!
John den Dulk

Dikke 5 sterren waard!

Kleine Abtshoeve, een leuke gezellige camping in een mooie omgeving. Je kunt er gezellig in de avond wat eten. Niet zomaar eten. Nee heerlijk eten van de eigenaresse haarzelf. En een leuke gastheer die regelmatig aan je vraagt hoe het met je gaat. Dikke 5 sterren waard leuke omgeving. Een gezellige familiecamping. Ruim assortiment qua drankjes. Leuke midgetgolfbaan die in de zomerperiode open is. Lekker wandelen kan goed in het dorp Teteringen!
Rik Van Gool

Ook in de winter heerlijk camperen

Goede camping om in de winter te camperen. Mooie douches etc met verwarmde vloer! En leuk eetcafé erbij, top
Eric Kamminga
Deel ook je ervaring