Alle reviews

Uitstekend bevallen!

Wij zijn tijdens oud en nieuw op deze prachtcamping te gast geweest met een grote camper. Alles dik in orde, prima plekken, perfect sanitair en een gezellig restaurant. Als uitvalbasis voor niet alleen Breda, maar ook Rotterdam en Antwerpen (45 min. !) is deze camping een geweldige aanrader. De uitbaters zijn ontzettend vriendelijk en reuze gastvrij! Doe ze de hartelijke groeten uit Sneek!
Redmar Feenstra

Sfeervolle en fantastische camping!

Nu 2 x deze winter gestaan en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Op sta- en voorzieningengebied alles ruim,schoon en tot in de details geregeld.De servicegerichte eigenaarsfamilie doen ook het begrip
“Brabantse gemoedelijkheid” alle eer aan.En wat je weinig aantreft:een relatief kleine camping mét gezellige horeca. Aanrader!
Cees Hameete

Hier voelen we ons thuis

we hebben al verschillende malen deze camping mogen bezoeken. Het sanitair is super verzorgd, mooie plaatsen en als extra bonis en heerlijk restaurant erbij waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Lekker gemoedelijk en je voelt je welkom. Zeker een plaats waar we vaker naar terug zullen komen
Sylvia Caris

Heerlijke camping

Wij zijn nu 2x een paar dagen geweest en ik moet zeggen........het is een heerlijke camping. De kampeer plaatsen zijn mooi, ruim en heel netjes, de sfeer is gemoedelijk en ook het sanitair is modern en schoon. Dus wij komen zeker terug!!
Jan Karssen

Een oase van rust, gezelligheid, en vakbekwaamheid.

Wij zijn al jaren gast op deze fantastische camping. De eigenaars zijn super vriendelijk en hulpvaardig. De afgelopen jaren hebben we de bijzondere ontwikkelingen op de voet mogen volgen. Fantastisch, wat een harde werkers.
Het is er altijd schoon en opgeruimd, een goed en leuk eetcafé, en ze gaan onvermoeid door met de diverse uitbreidingen.
We komen er super graag, ook in de winter, want er is altijd een prima verzorging van koffie, thee, lekkers en goed eten,
Mary van Riel

winterkamperen

ook in de winter is kamperen heel leuk , hier op de camping met eetcafé is alles goed verzorgd , en ook rustig ! proper sanitair en gezellig eetcafé , zeker aan te bevelen voor wandelaars , fietsers en schaatsers (ijsbaan Breda op 4 km ) zeker voor herhaling vatbaar !
Luc Vancoillie - Greta Van Thourhout Vancoillie

Bedankt

Even gestaan en zeer gastvrij ontvangen en zeer behulpzaam, leuke camping en heerlijk gegeten .Bedankt
Maria Strijbos Strijbos

Onze eerste kampeerervaring met onze nieuwe caravan.

Maanden hebben we uitgekeken naar onze nieuwe caravan wat waren we blij dat het eindelijk zover was we konden gaan kamperen. Laat nu net dat weekeinde iedereen zich afvragen welke gek er met die omstandigheden gaat kamperen. Wij dus en wat een leerzame ervaring werd dit. We waren eventjes in het dorp toen we werden gebeld door de camping eigenaar dat onze voortent begon te vliegeren. Wij snel terug naar de camping waar de buren inmiddels de tent met betere haringen verankerd hadden. Die avond toen de wind ging liggen maar snel de voortent opgeruimd en gelukkig maar die zondag werd het nog erger inclusief regen. Toen we zondag de boel klaar hadden staan voor vertrek over de Moerdijkbrug kwam de campingbaas dat het onverantwoord was om met dit weer die brug over te steken, we mochten hem daar laten staan zonder extra kosten en later komen ophalen. Dat was een enorme opluchting. Maar naast deze service hebben we in het restaurant genoten van de heerlijke kaart en de geweldige sfeer. en gezellige bediening. Voor herhaling vatbaar. We hebben toen het daaropvolgende weekeinde nog een weekendje gekampeerd en toen met betere omstandigheden.
Jeroen & Audrey Ruijter

Een mooie charme camping.

Wij hadden deze camping op internet gevonden. Gingen met het idee om daar een paar dagen met onze camper te staan! Het werden 11 dagen. (ondanks het weer, wind en regen.) Mooie wandel omgeving prima eetcafe, heerlijk gegeten. Sanitair ook een dikke pluim. Komen zeker terug!
Gerard en Jannie Gerritsen.
Jannie Gerritsen

Prachtige camping met alle voorzieningen

We zochten in februari een camping die open was en met geode voorzieningen.
We hebben een Volkswagen camper die af en toe eens uitgelaten moet worden en wilden "wintercamperen" wel eens proberen. Nou, dat is prima bevallen.
Prima voorzieningen (sanitair prachtig en superschoon), prima eetcafé met de bekende brabantse gemoedelijkheid. leuke omgeving om te fietsen.
Je kan aan alles zien dat de camping beheert wordt door gedreven eigenaren die altijd klaar staan en voor alles het beste willen.
Kortom, we hebben genoten (en het wintercamperen is prima bevallen, mede door het zonnige weer.
Willem & Carla Houbraken
Deel ook je ervaring