Seniorencamping Brabant

Bent u op zoek naar een seniorencamping in Brabant? Geniet van een rustgevende kampeervakantie op De kleine Abtshoeve in het prachtige Oosterhout!

"Mooie en schone camping met ruime staanplaatsen en zeer vriendelijke campinghouders die altijd voor je klaar staan. Leuke eetgelegenheid met een mooi terras. Een echte aanrader voor de oudere campeerder." - Fam. Tadema

-Kampeer al vanaf € 13,40 per nacht (incl. toeslagen)

- Wanneer u maar wilt vakantie vieren (365 dagen per jaar geopend)

- Aantrekkelijke arrangementen

Charmecamping De Kleine Abtshoeve is uitgeroepen tot beste kleine camping van Nederland 2023! 

BOEKEN

Seniorencamping in Brabant

Wilt u graag kamperen in de prachtige Brabantse natuur en echt helemaal tot rust komen? Op Charmecamping De kleine Abtshoeve is dit mogelijk. Aan de rand van Oosterhout nabij de prachtige stad Breda ligt onze rustige charmecamping.

Geniet op onze camping van rust, natuur en echte Brabantse gezelligheid. Onze camping is ieder jaar weer geliefd bij senioren vanwege de rust en ruimte. Kom het zelf ervaren en boek een vakantie op onze camping in Brabant.

Seniorencamping Brabant

Heerlijk eten

Ook tijdens uw vakantie wilt u lekker kunnen eten. Heeft u geen zin in koken op een gasstelletje of wilt u gewoon graag lokale producten proeven? U bent van harte welkom in ons eetcafé. Hier bereiden wij maaltijden met verse, lokale producten voor u. Wilt u lekker lunchen of heeft u liever een warme avondmaaltijd? Ook tussendoor kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een kopje koffie of glas bier. 

BEKIJK ONZE MENUKAART

Ga erop uit

In de omgeving van onze seniorencamping is genoeg te doen. Ga er lekker op uit met de fiets of te voet en ontdek de verschillende wandel-en fietsroutes.

Ook zijn er verschillende plaatsen in de buurt om te bezoeken. Ga dineren in Oosterhout of een middagje winkelen in Breda.

Ga een middagje schaatsen op de kunstschaatsbaan in Breda, zwemmen in het zwembad in Oosterhout of sla een balletje op Landgoed Bergvliet, een golfbaan op loopafstand van de camping.

Fietsroutes Brabant

BEKIJK ONZE TIPS

Wintercamping Brabant

Op onze minicamping in Noord-Brabant komt u heerlijk tot rust, geniet u van alle vrijheid en kunt u zelfs in de winter met het hele gezin kamperen. Winterkamperen klinkt wellicht gek, maar ook in deze koude maanden is er genoeg te beleven! Geniet van een heerlijk hapje en drankje op één van de verwarmde terrassen in Breda of ga lekker met elkaar op de camping rondom het vuur zitten. Kortom, tijdens de koude wintermaanden kunt u uitstekend kamperen op De kleine Abtshoeve. Heeft u nog vragen over het winterkamperen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen! 

"Fantastische camping: mooie verharde ruime plek (met grasveld ervoor). Ideaal startpunt voor wandelen of fietsen. Zeer gezellige brasserie voor koffie, lunch, borrel of diner." - Paul Balvers

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze seniorencamping in Brabant, een kampeervakantie of ons restaurant? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u verder.

CONTACT