Wintercamping

Charmecamping De kleine Abtshoeve is het hele jaar geopend, u bent dus ieder seizoen van harte welkom. Als wintercamping kunt u zelfs in hartje winter bij ons terecht. Juist dan biedt de omgeving van De kleine Abtshoeve veel sfeer en warmte.

Wintercamping in Nederland

De winter is misschien niet de eerste periode waar u aan denkt bij een vakantie. Toch is de winter uitermate geschikt voor een fijne vakantie. De Brabantse natuur is in de winter ook schitterend. De verschillende Nationale Parken in de omgeving van onze charmecamping zijn in deze periode ideaal voor wandelingen en fietstochten. Daarnaast kunt u de verschillende steden en bezienswaardigheden ook goed in de winter bezoeken. Komt u gezellig naar onze wintercamping in Nederland?

Wintercamping Brabant

BOEKEN

Winterkamperen in Brabant

Zoekt u een gezellige wintercamping in Brabant voor een fijne wintervakantie in Nederland? Onze camping ligt in de buurt van veel gezellige Brabantse steden. Zowel Oosterhout, Breda als Geertruidenberg zijn knusse en sfeervolle plaatsen. Deze plaatsen bieden in de winter veel warmte met gezellige markten, terrassen, winkels en activiteiten. In ieder seizoen van het jaar is hier genoeg te beleven. Bekijk hieronder onze tips voor de omgeving en ontdek het prachtige Brabant.

Wintersfeer De Kleine Abtshoeve

EEN HEERLIJKE MAALTIJD

In de winter hoeft u niet zelf met een gasstelletje in de weer om lekker te eten. U kunt namelijk het hele jaar door terecht in ons gezellige eetcafé. Zo geniet u op onze wintercamping altijd van een heerlijke warme maaltijd. Wilt u lunchen, wat borrelhapjes voor tussendoor of juist dineren? Alles is mogelijk. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast wat voor eten u kunt verwachten.

Onze menukaarten

Wellness faciliteiten op loopafstand van onze wintercamping

Op loopafstand van onze camping is een een welness facalliteit.. De winter is een koude periode waarin u even opgewarmd dient te worden. Dit kan uitstekend in deze wellness. Lichaam en geest komt hier ultiem tot rust.

Ontdek De kleine Abtshoeve

De kleine Abtshoeve is een minicamping met 40 kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim aangelegd. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van een schoon en modern sanitairgebouw. We zijn een milieubewuste camping, dit houdt in dat onze faciliteiten duurzaam en milieubewust zijn. Wilt u graag verblijven op onze charmecamping? Reserveer direct!

ONLINE RESERVEREN