Ook in de kou vind u hier warmte

Wintercamping

Bij De kleine Abtshoeve bent u het gehele jaar welkom. Het hele jaar door zijn wij geopend. Als wintercamping kunt u zelfs in hartje winter bij ons terecht. Juist dan biedt de omgeving van De kleine Abtshoeve veel sfeer en warmte.

Op vakantie in de winter

De winter is misschien niet de eerste periode waar u aan denkt bij een vakantie. Toch is de winter uitermate geschikt voor een fijne vakantie. De Brabantse natuur is ook in de winter schitterend. De verschillende Nationale Parken in de omgeving van onze charmecamping zijn in deze periode ideaal voor wandelingen en fietstochten. Daarnaast kunt u de verschillende steden en bezienswaardigheden ook goed in de winter bezoeken.

Ontdek de omgeving

Zowel Oosterhout, Breda als Geertruidenberg zijn knusse en sfeervolle plaatsen. Deze plaatsen bieden in de winter veel warmte met gezellige markten, terrassen, winkels en activiteiten. In ieder seizoen van het jaar is hier genoeg te beleven.

Wintercamping

Wellness faciliteiten op onze wintercamping

Onze wintercamping biedt ook Wellness faciliteiten waar u heerlijk van kunt genieten. De winter is een koude periode waarin u even opgewarmd dient te worden. Dit kan uitstekend in onze wellness. Lichaam en geest komt hier ultiem tot rust.

Ontdek De kleine Abtshoeve

De kleine Abtshoeve is een minicamping met 25 kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim aangelegd. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van een schoon en modern sanitairgebouw. We zijn een milieubewuste camping, dit houdt in dat onze faciliteiten duurzaam en milieubewust zijn. Wilt u graag verblijven op onze charmecamping? Reserveer direct!

Genoten!

Genoten op de minicamping. Keurig verzorgd en enorm gastvrij. Lekker eten met een heerlijk biertje. Ben je in de buurt zoek niet langer maar installeer je caravan/camper op deze camping....
Martin Bakker

Geweldige camping

Een geweldige camping met verharde staanplaatsen.
Met een super restaurant en heel vriendelijk personeel.
Waar je echt waar voor je geld krijgt
Eveld Groeneveld

Laatste nieuws

Kerst 2018

Kerst komt er weer aan!
Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij ons te steengrillen in het eetcafé. Lees verder

Alle nieuwtjes