Wintercamping Brabant

Kamperen in de winter en op zoek naar een goede wintercamping in Brabant? Kom naar De kleine Abtshoeve in Oosterhout, een gezellige en rustige wintercamping in de Brabantse natuur!

Wintercamping in Brabant 

Kamperen in de winter? Op onze wintercamping in Brabant bent u van harte welkom om tijdens de wintermaanden te komen kamperen. De camping is het hele jaar geopend waardoor u op ieder gewenst moment kunt genieten van een rustige en ontspannende kampeervakantie in Brabant.

Wintercamping Brabant

Met verharde plaatsen en prachtig uitzicht op de natuur is onze camping een echte charmecamping. Om uw verblijf in de winter op onze wintercamping nog aangenamer te maken is er vloerverwarming in het sanitairgebouw.

Tip: kom kamperen in de kerstvakantie. Nog gezelliger, nog sfeervoller! 

"zelfs gezellig in de winter, zeker aan te bevelen" - Fam. Vancoille

BOEK EEN KAMPEERPLAATS

WINTERKAMPEREN TIPS 

Wanneer u gaat winterkamperen, moet u met een aantal zaken rekening houden. Wij geven u graag een aantal tips:

  • Bedek het grondzeil met een isolatiemat
  • Gebruik een slaapmat met een hoge isolatiewaarde
  • Dek de slaapzak af met een fleecedeken
  • Gebruik een (slaap)muts
  • Bewaar vochtige spullen buiten het slaapgedeelte

Eetcafé in Oosterhout in de winter geopend

Het hele jaar door kunt u gezellig in ons knusse restaurant komen eten. U vindt deze tot restaurant omgetoverde boerderij op onze wintercamping Brabant. Hier kunt u allerlei ambachtelijk bereidde maaltijden bestellen.

Wat dacht u van een heerlijke lunch? Of een uitgebreid diner als u terug bent van een uitje? Of ´s avonds lekker opwarmen met onze borrelhapjes? U ziet, ons knusse restaurant is altijd voor u geopend. 

Winterkamperen Brabant

Winterkamperen in Brabant

Onze natuurcamping is voor veel mensen een geliefde plek om tijdens de wintermaanden te komen kamperen. De camping is autovrij en u ervaart al snel de rust en ontspanning van de Brabantse natuur.

Geen zin om zelf te koken tijdens uw vakantie? Kom een hapje eten of gezellig een kopje koffie drinken in ons eetcafé. Bekijk hier de menukaart en de openingstijden, we verwelkomen u graag!

Leuke uitjes in Brabant

Wanneer u er een dagje op uit wilt in de omgeving is er genoeg te doen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Bezoek leuke steden, zoals Tilburg, Eindhoven of kom naar het gezellige Breda. Vanaf onze wintercamping in Breda bent u hier in paar minuten.

Breda is een bruisende stad waar u kan shoppen, naar musea kan gaan, bierproeverijen kan doen en natuurlijk liggen hier de leukste, lekkerste en gezelligste restaurants en cafés. Hier geniet je optimaal van de Brabantse gezelligheid!

Een bierliefhebber? Niet alleen kunt u een biertje doen in het Bierreclame museum in Breda, maar u krijgt hier een rondleiding door de bierreclames van de afgelopen eeuwen heen. Deze reclames begonnen al in de jaren 40! Daarna mag u plaatsnemen in het gezellige café en geniet van een biertje.

Benieuwd hoe mensen nu eigenlijk leefden tussen begin 20e eeuw en 1950 en dan specifiek in Brabant? Het Brabants museum oud Oosterhout laat u dit zien. Erg leuk en heel interessant! 

Wilt u graag een rondje fietsen maar heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem, u kunt bij De kleine Abtshoeve voor één of meerdere dagen een fiets huren om de omgeving te ontdekken met de fiets.

WINTERACTIVITEITEN IN DE OMGEVING 

De leukste winteractiviteiten vindt u natuurlijk in het bourgondische Brabant. Van een middagje naar beneden glijden bij SnowWorld tot aan ijskarten op een uitdagende ijsbaan in Rucphen. Of ga samen met het gezin de gezellige sfeer proeven bij één van de vele kerstmarkten. Ook zeker een aanrader! 

Welke campings is open in de winter?

Niet alleen kunt u onze camping bezoeken in de winter, maar wij zijn het hele jaar open. Enthousiast geworden? Klik dan hieronder om uzelf van een plek te verzekeren op onze camping in het mooie Noord-Brabant! 

VERZEKER UZELF VAN EEN PRACHTIGE PLEK OP ONZE CAMPING

Welke tent is geschikt voor winterkamperen?

Vrijwel alle tenten zijn te gebruiken voor winterkamperen. Er wordt wel aangeraden om te gaan winterkamperen in een tent dat goed ventileert, anders is alles nat in de ochtend. Voor meer tips neem contact met ons op.