Wintercamping Breda

Heerlijk kamperen op een wintercamping bij Breda? Tijdens de wintermaanden kunt u in alle rust genieten op onze wintercamping bij Breda (10 km van deze bruisende stad).

Door de ACSI uitgeroepen tot beste kleine camping van Nederland 2023!

Wintercamping bij Breda

Niet alleen tijdens de zomermaanden kunt u kamperen in de natuur, maar ook tijdens de winter. Charmecamping de Kleine Abtshoeve is namelijk een echte natuurcamping die ook in de winter geopend is.

Kamperen in de winter geeft vaak nog extra veel sfeer door de koude en donkere nachten. U verblijft dan aangenaamen knus op onze wintercamping.

VERWARMD SANITAIRGEBOUW, HEERLIJK!

Het sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en een verwarmde afwasplaats. Ook tijdens de winter kunt u dan ook gebruik maken van onze faciliteiten.

Eten in een oude boerderij

 Op onze wintercamping Breda kunt u heerlijk eten in een oude boerderij. Daarin bevindt zich namelijk ons knusse eetcafé. In dit kleinschalige restaurant wordt uw eten ambachtelijk bereid. Wij werken daarvoor met verse producten uit de directe omgeving. 

U kunt in ons eetcafé lunchen en avondeten, maar ook altijd een kopje koffie met gebak of juist een glas bier met borrelhapjes bestellen. Onze uitgebreide bierkaart is een echte aanrader.

BEKIJK ONZE MENUKAARTEN

Charmecamping in Brabant

Camping De Kleine Abtshoeve is een echte charmecamping, klein en sfeervol. Middenin de natuur kampeert u en komt u helemaal tot rust. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat u tijdens uw vakantie volop geniet van het Brabantse landschap. Onze camping is dan ook autovrij. Er is voldoende parkeerruimte bij de ingang van het park, waardoor de rust op de camping bewaard blijft.

Kamperen in de winter

Op De Kleine Abtshoeve geniet u van het winterkamperen. Hier kunt u terecht op ruim opgezette kampeerplaatsen. Tussen de natuurrijke omgeving vindt u al snel een geschikte plek voor uw wintervakantie. Op onze minicamping bieden we 40 royale kampeerplaatsen aan, allen voorzien van stroom (10 amp.) en water- en vuilafvoer.

BOEKEN!

HET VOORDEEL VAN KAMPEREN IN DE WINTER

U zilt vast denken, wat is nou het voordeel van winterkamperen? Maar winterkamperen is zeker wat u eens gedaan moet hebben. Tijdens het kamperen in de winter kun je volledig in alle rust slapen, zult u geen last hebben van zoemende muggen, kan je gezellig samen met het gezin rondom het kampvuur zitten en kun je 's winters de stilte bijna voelen. Dit alles maakt winterkamperen steeds populairder onder de kampeerliefhebbers. Komt u ook gezellig met zijn tweetjes of met het gezin winterkamperen op De Kleinte Abtshoeve? We heten u van harte welkom!

Wat te doen in Breda?

De Kleine Abtshoeve ligt in Oosterhout, in de omgeving van Breda. Deze omgeving biedt verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Het is zeker de moeite waard om ook tijdens de joude wintermaanden deze te bezoeken.

Natuurlijk is het bruisende centrum van Breda de moeite waard met de gezellige terrassen en restaurants, de vele musea en het casino. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Kerk in Breda, het Begijnhof museum of het Mastbos.

Daarnaast heeft Oosterhout ook een gezellig centrum met een rijke geschiedenis. Bekijk bijvoorbeeld De heilige driehoek of het winkelcentrum in Oosterhout.

Ook kunt u een dagje eropuit naar De Beekse Bergen welke ook erg leuk is in het najaar. Liever een actieve activiteit? U kunt zwemmen, schaatsen, MTB Tracks en golfen op een prachtige golfbaan.

Fietsen & wandelen in Breda

Wilt u de prachtige omgeving ontdekken van onze wintercamping bij Breda? Wij verhuren op onze camping fietsen en mountainbikes waardoor u gemakkelijk op pad kunt gaan. Er zijn ontzettend veel prachtige fietstochten in de directe omgeving. Fiets langs de verschillende dorpjes, ontdek de geschiedenis van Brabant en bekijk het indrukwekkende polderlandschap.

Bekijk wandel- en fietsroutes

Wellness Spa Breda

Op onze wintercamping vlakbij Breda kunt u helemaal ontspannen en tot rust komen. Op loopafstand van onze camping kunt u ook genieten van een wellness spa. Niets is lekkerder dan een dagje sauna in de winter. 

Winteractiviteiten Breda:

  • Betoverende kerstmark (14 dec. - 6 jan.)
  • Ijsbaan (15 dec. - 6 jan.)
  • Vaartocht Norse Schipper
  • Snertwandeling
  • >> meer winteractiviteiten

ONTDEK DE OMGEVING

Wat is een kleine wintercamping bij Breda?

Gaat u gezellig met uw partner winterkamperen? Dan is het begrijpelijk dat u graag kampeert op een rustige en kleine camping. Een camping waar in de winter een rustige sfeer heerst. Charmecamping De Kleine Abtshoeve is een wintercamping bij Breda (10 km) waar een rustige sfeer heerst. Het is de ideale locatie voor winterkamperen.