Wintercamping Nederland

Op zoek naar een wintercamping in Nederland? Charmecamping De Kleine Abtshoeve in Brabant is dé ideale camping voor winterkamperen. Prachtige natuur, veel rust en diverse faciliteiten en horeca zijn geopend in deze periode. Komt u ook gezellig in alle rust winterkamperen op onze minicamping?

Wintercamping in Nederland

Wanneer u ook in de winter graag wilt kamperen is een wintercamping de ideale oplossing. Op De kleine Abtshoeve bent u het hele jaar van harte welkom. Er zijn verschillende faciliteiten om uw vakantie elk seizoen zeer aangenaam te maken.

Wintercamping Brabant

Voordelen winterkamperen op Charmecamping De Kleine Abtshoeve

Zo is er een sanitairgebouw met vloerverwarming en is er een verwarmde afwasplaats. Tijdens de koude wintermaanden kunt u dus gebruik blijven maken van de voorzieningen.

De winter is de ideale kampeerperiode. Komt u ook gezellig kamperen?

KAMPEREN IN DE WINTER OP RUIMTE KAMPEERPLAATSEN

Ook kunt u kiezen voor de trekkersplaatsen. Dit zijn kleine plaatsen met weinig luxe, zodat u weer echt even wordt teruggeworpen op de basis. Heerlijk voor de echte kampeerder, en zeker in de winter. 

BOEKEN

HORECA BLIJFT GEOPEND IN DE WINTER

Ook in de winter is ons knusse eetcafé gewoon open. Op onze wintercamping Nederland kunt u dus altijd genieten van een uitgebreide lunch of warm diner, zonder dat u zelf hoeft te koken. Bovendien kunt u ook altijd bij ons terecht voor een kopje koffie met gebak of bier met borrelhapjes. Wist u al dat wij een erg grote bierkaart hebben? 

Wij bieden u op reservering de mogelijkheid om lekker te komen streengrillen. Hierbij kunt u kiezen voor vlees of vis. Omdat wij alleen met verse producten werken, moet u dit minimaal 24 uur van tevoren reserveren.

BEKIJK DE MENUKAARTEN

Reserveer uw plekje

Op onze wintercamping in Nederland kunt u twee verschillende kampeerplaatsen huren. Allereerst kunt u kiezen voor de normale kampeerplaats. We zeggen normaal, maar we bedoelen een ruime kampeerplaats met elektriciteit, water en vuilwaterafvoer. Onze wintercamping beschikt over 40 kampeerplaatsen, dus er is genoeg ruimte voor iedereen.

"Een kleine rustige camping. Super vriendelijk personeel. Lekker eten. Zeer proper en aangenaam sanitair (vloerverwarming, muziekje, aangename regendouches), in de winter kamperen is hierdoor geen probleem. Ligt aan de rand van een bos met leuke wandelmogelijkheden. Aanrader!" - Tom Martens

WINTERVAKANTIE BOEKEN

Activiteiten in Brabant in de winter

De kleine Abtshoeve ligt in het Brabantse Oosterhout. De prachtige natuurrijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke en actieve uitstapjes. Zo kunt u het polderlandschap ontdekken op de fiets, of gezellige steden zoals Breda of Oosterhout bezoeken. Ook tijdens de wintermaanden is er genoeg te beleven in de omgeving. Wij hebben voor u een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

ONTDEK DE OMGEVING

De leukste dorpen en steden in de winter

Vanaf onze wintercamping in Nederland kunt u de leukste uitstapjes ondernemen. Natuurlijk ligt de stad Breda om de hoek, maar er is nog veel meer leuks te doen in de omgeving van onze wintercamping. Bezoek bijvoorbeeld de oudste stad van Holland, Geertruidenberg. Deze oude stad met prachtig centrum is een unieke belevenis. Het is dan ook een echte aanrader om tijdens uw vakantie te bezoeken.  Een andere leuke stad (die net wat dichter bij onze wintercamping in Nederland ligt) is Oosterhout. In Oosterhout kunt u genieten van een hstorisch rijk centrum. Ook kunt u hier heel goed winkelen, lekker uit eten gaan en gezellig wat drinken.

DE MOOISTE NATUUR IN DE WINTER

Ook de natuur in kan ideaal in de winter. En zeker vanaf onze charmecamping in Oosterhout. Er zijn namelijk verschillende mooie natuurgebieden te vinden rondom onze camping. Bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied staat bekend om zijn zandduinen. Hier kunt u uitstekend lekker wandelen en fietsen. Waar u ook heerlijk kunt wandelen is Nationaal Park de Biesbosch. Dit gebied bestaat voor een groot deel uit water, waardoor u als het echt gevroren heeft, ook heerlijk kunt schaatsen in dit nationale park. Zo wordt een vakantie op onze wintercamping in Nederland en echt koude ervaring!

Wintercamping met hond

Contact

Heeft u nog vragen over de omgeving of over het kamperen in de winter op onze wintercamping? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

CONTACT

In welke periode kan ik winterkamperen op De Kleine Abtshoeve?

In welke periode u naar Charmecamping De Kleine Abtshoeve wilt komen, maakt niet uit. De hele winter zijn wij geopend voor winterkamperen.