Sfeervol kamperen in de wintermaanden

Wintercamping Breda

Wilt u er in de winter even heerlijk tussenuit? Tijdens de wintermaanden kunt u genieten op onze wintercamping vlakbij Breda. In de omgeving is van alles te beleven of kom helemaal tot rust op onze charmante en kleine camping.

Aangename wintercamping Breda

Niet alleen tijdens de zomermaanden kunt u genieten van het ultieme kampeergevoel, maar ook tijdens de winter. Kamperen in de winter geeft vaak nog extra veel sfeer door de koude en donkere nachten. U verblijft dan aangenaam en knus op onze wintercamping. Het sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en een verwarmde afwasplaats. Ook tijdens de winter kunt u dan ook gebruik maken van onze faciliteiten.

Wintercamping Breda

Charmecamping in Brabant

Camping De Kleine Abtshoeve is een echte charmecamping, klein en sfeervol. Middenin de natuur kampeert u en komt u helemaal tot rust. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat u tijdens uw vakantie volop geniet van het Brabantse landschap. Onze camping is dan ook autovrij. Er is voldoende parkeerruimte bij de ingang van het park, waardoor de rust op de camping bewaard blijft.

Kamperen in de winter

Op De Kleine Abtshoeve geniet u van het winterkamperen. Hier kunt u terecht op ruim opgezette kampeerplaatsen. Tussen de natuurrijke omgeving vindt u al snel een geschikte plek voor uw wintervakantie. Op onze minicamping bieden we 40 royale kampeerplaatsen aan, allen voorzien van stroom (10 amp.) en water- en vuilafvoer.

Boeken!

Fietsen & wandelen in Breda

Wilt u de prachtige omgeving ontdekken van onze wintercamping vlakbij Breda? Wij verhuren op onze camping fietsen en mountainbikes waardoor u gemakkelijk op pad kunt gaan. Er zijn ontzettend veel prachtige fietstochten in de directe omgeving. Fiets langs de verschillende dorpjes, ontdek de geschiedenis van Brabant en bekijk het indrukwekkende polderlandschap.

Omgeving Breda

De Kleine Abtshoeve ligt in Oosterhout, in de omgeving van Breda. Deze omgeving biedt verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Het is zeker de moeite waard om ook tijdens de joude wintermaanden deze te bezoeken. Natuurlijk is het bruisende centrum van Breda de moeite waard met de gezellige terrassen en restaurants, de vele musea en het casino. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Kerk in Breda, het Begijnhof museum of het Mastbos. Daarnaast heeft Oosterhout ook een gezellig centrum met een rijke geschiedenis. Bekijk bijvoorbeeld De heilige driehoek of het winkelcentrum in Oosterhout. Ook kunt u een dagje eropuit naar De Beekse Bergen welke ook erg leuk is in het najaar. Liever een actieve activiteit? U kunt zwemmen, schaatsen, MTB Tracks en golfen op een prachtige golfbaan.

Wellness Spa Breda

Op onze wintercamping vlakbij Breda kunt u helemaal ontspannen en tot rust komen. Op loopafstand van onze camping kunt u ook genieten van een wellness spa. Niets is lekkerder dan een dagje sauna in de winter. Tijdens uw verblijf kunt u dit doen op steenworp afstand van onze camping (150 m).

Winteractiviteiten Breda:

  • Betoverende kerstmark (14 dec. - 6 jan.)
  • Ijsbaan (15 dec. - 6 jan.)
  • Vaartocht Norse Schipper
  • Snertwandeling
  • >> meer winteractiviteiten

Ontdek de omgeving

Charme vlak bij huis!

We hebben een andere caravan gekocht en wilden deze nog even verkennen en eigen maken. Dus zoek je een mogelijkheid vlakbij. We hadden al eens gekeken op de site, dus nu maar eens proberen, we wonen op nog geen 3 km van de Kleine Abtshoeve.
Wat een mooie Charme camping! en wat een meedenkende eigenaars en wat een schoon sanitair! We bestelden een maaltijd en die werd aan de deur van onze caravan brachten!
Kortom, vèr boven onze verwachting. Een plek om terug te komen!
Johan Zijlstra

Geweldige camping

Een fijne en vooral schone camping. De mensen zijn zeer vriendelijk,je kan er lekker eten in hun restaurant. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad.
H.J. Rorijs

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes