Wintercamping Nederland

Wilt u graag het hele jaar door genieten van een heerlijke vakantie? De kleine Abtshoeve is ook een wintercamping! U kunt dus ieder seizoen komen kamperen.

Wintercamping in Nederland

Wanneer u ook in de winter graag wilt kamperen is een wintercamping de ideale oplossing. Op De kleine Abtshoeve bent u het hele jaar van harte welkom. Er zijn verschillende faciliteiten om uw vakantie elk seizoen zeer aangenaam te maken.

Zo is er een sanitairgebouw met vloerverwarming en is er een verwarmde afwasplaats. Zo kunt u dus ook tijdens de koude wintermaanden gebruik maken van de faciliteiten.

Boeken

Ga erop uit!

De kleine Abtshoeve ligt in het Brabantse Oosterhout. De prachtige natuurrijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke en actieve uitstapjes. Zo kunt u het polderlandschap ontdekken op de fiets, of gezellige steden zoals Breda of Oosterhout bezoeken. Ook tijdens de wintermaanden is er genoeg te beleven in de omgeving. Wij hebben voor u een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

ONTDEK DE OMGEVING

Reserveer uw plekje

Op onze wintercamping in Nederland kunt u twee verschillende kampeerplaatsen huren. Allereerst kunt u kiezen voor de normale kampeerplaats. We zeggen normaal, maar we bedoelen een ruime kampeerplaats met elektriciteit, water en vuilwaterafvoer. Onze wintercamping beschikt over 40 kampeerplaatsen, dus er is genoeg ruimte voor iedereen.

Trekkersplaatsen op de wintercamping

Ook kunt u kiezen voor de trekkersplaatsen. Dit zijn kleine plaatsen met weinig luxe, zodat u weer echt even wordt teruggeworpen op de basis. Heerlijk voor de echte kampeerder, en zeker in de winter. 

De leukste uitstapjes, ook in de winter

Vanaf onze wintercamping in Nederland kunt u de leukste uitstapjes ondernemen. Natuurlijk ligt de stad Breda om de hoek, maar er is nog veel meer leuks te doen in de omgeving van onze wintercamping. Bezoek bijvoorbeeld de oudste stad van Holland, Geertruidenberg. Deze oude stad met prachtig centrum is een unieke belevenis. Het is dan ook een echte aanrader om tijdens uw vakantie te bezoeken.  Een andere leuke stad (die net wat dichter bij onze wintercamping in Nederland ligt) is Oosterhout. In Oosterhout kunt u genieten van een hstorisch rijk centrum. Ook kunt u hier heel goed winkelen, lekker uit eten gaan en gezellig wat drinken.

Mooie wintercamping in Nederland

Contact

Heeft u nog vragen over de omgeving of over het kamperen in de winter op onze wintercamping? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact

Super camping!!

Wat een geweldige camping. Alles klopt:
- mooie ruime plaatsen
- super mooi en schoon sanitair
- ontzettend vriendelijk personeel
- een geweldig eetcafé
- mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Wij kunnen dit een ieder aanraden!!
Wim en Lidy De Leeuw

Deze boerderijcamping in Brabant krijgt van mij 5 sterren omdat alles klopt!

Wij strijken hier neer op een dinsdagavond rond 21.00 uur. Het eetcafé is nog gezellig gevuld met wat eters en wij worden vriendelijk ontvangen door een jonge dame.

We hebben gereserveerd, dat is ook allemaal via het reserveringssysteem bevestigd dus ze weten van onze komst en dit loopt dan ook allemaal erg voorspoedig. We krijgen een mooie plek toegewezen op het terrein.

Ik zeg mooie plek maar eigenlijk zijn het allemaal mooie plaatsen op deze boerderij camping in Brabant!
Lees mijn uitgebreide review op https://reviewlezen.nl/review-charmecamping-de-kleine-abtshoeve/
Ludwina Vosmer

Laatste nieuws

Alle nieuwtjes