Menu
076-5871135

Wintercamping Nederland

Wilt u graag het hele jaar door genieten van een heerlijke vakantie? De kleine Abtshoeve is ook een wintercamping! U kunt dus ieder seizoen komen kamperen.

Wintercamping in Nederland

Wanneer u ook in de winter graag wilt kamperen is een wintercamping de ideale oplossing. Op De kleine Abtshoeve bent u het hele jaar van harte welkom. Er zijn verschillende faciliteiten om uw vakantie elk seizoen zeer aangenaam te maken.

Zo is er een sanitairgebouw met vloerverwarming en is er een verwarmde afwasplaats. Zo kunt u dus ook tijdens de koude wintermaanden gebruik maken van de faciliteiten.

Boeken

Ook onze horeca is open

Ook in de winter is ons knusse eetcafé gewoon open. Op onze wintercamping Nederland kunt u dus altijd genieten van een uitgebreide lunch of warm diner, zonder dat u zelf hoeft te koken. Bovendien kunt u ook altijd bij ons terecht voor een kopje koffie met gebak of bier met borrelhapjes. Wist u al dat wij een erg grote bierkaart hebben? 

Wij bieden u op reservering de mogelijkheid om lekker te komen streengrillen. Hierbij kunt u kiezen voor vlees of vis. Omdat wij alleen met verse producten werken, moet u dit minimaal 24 uur van tevoren reserveren.

Bekijk de menukaarten

Ga erop uit!

De kleine Abtshoeve ligt in het Brabantse Oosterhout. De prachtige natuurrijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke en actieve uitstapjes. Zo kunt u het polderlandschap ontdekken op de fiets, of gezellige steden zoals Breda of Oosterhout bezoeken. Ook tijdens de wintermaanden is er genoeg te beleven in de omgeving. Wij hebben voor u een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

ONTDEK DE OMGEVING

Reserveer uw plekje

Op onze wintercamping in Nederland kunt u twee verschillende kampeerplaatsen huren. Allereerst kunt u kiezen voor de normale kampeerplaats. We zeggen normaal, maar we bedoelen een ruime kampeerplaats met elektriciteit, water en vuilwaterafvoer. Onze wintercamping beschikt over 40 kampeerplaatsen, dus er is genoeg ruimte voor iedereen.

Trekkersplaatsen op de wintercamping

Ook kunt u kiezen voor de trekkersplaatsen. Dit zijn kleine plaatsen met weinig luxe, zodat u weer echt even wordt teruggeworpen op de basis. Heerlijk voor de echte kampeerder, en zeker in de winter. 

De leukste uitstapjes, ook in de winter

Vanaf onze wintercamping in Nederland kunt u de leukste uitstapjes ondernemen. Natuurlijk ligt de stad Breda om de hoek, maar er is nog veel meer leuks te doen in de omgeving van onze wintercamping. Bezoek bijvoorbeeld de oudste stad van Holland, Geertruidenberg. Deze oude stad met prachtig centrum is een unieke belevenis. Het is dan ook een echte aanrader om tijdens uw vakantie te bezoeken.  Een andere leuke stad (die net wat dichter bij onze wintercamping in Nederland ligt) is Oosterhout. In Oosterhout kunt u genieten van een hstorisch rijk centrum. Ook kunt u hier heel goed winkelen, lekker uit eten gaan en gezellig wat drinken.

Wintercamping Nederland

De mooiste natuur in de winter

Ook de natuur in kan ideaal in de winter. En zeker vanaf onze charmecamping in Oosterhout. Er zijn namelijk verschillende mooie natuurgebieden te vinden rondom onze camping. Bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied staat bekend om zijn zandduinen. Hier kunt u uitstekend lekker wandelen en fietsen. Waar u ook heerlijk kunt wandelen is Nationaal Park de Biesbosch. Dit gebied bestaat voor een groot deel uit water, waardoor u als het echt gevroren heeft, ook heerlijk kunt schaatsen in dit nationale park. Zo wordt een vakantie op onze wintercamping in Nederland en echt koude ervaring!

Contact

Heeft u nog vragen over de omgeving of over het kamperen in de winter op onze wintercamping? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring