Menu
076-5871135

Winterkamperen in Brabant?

Zoekt u een camping waar u kunt winterkamperen? Op onze camping in Brabant aan de rand van Oosterhout bent u ook in de wintermaanden van harte welkom om te komen genieten van een kampeervakantie.

Winterkamperen in Brabant

Bij kamperen denkt u natuurlijk al snel aan de zomer en de warme temperaturen. Maar wist u dat kamperen ook in de winter mogelijk is? Op de camping zijn verschillende faciliteiten zoals een sanitairgebouw om uw kampeervakantie ook in de winter zo aangenaam mogelijk te maken. 

Bekijk alle faciliteiten

Winterkamperen Brabant

Sfeervol restaurant

Komt u winterkamperen Brabant, dan heeft u vast geen zin om op een gasstel te moeten koken. Gelukkig is er een oplossing vlakbij: ons sfeervolle restaurant. In deze kleinschalige maar knusse boerderij kunt u heerlijk komen eten. Geniet van de ambachtelijk bereide maaltijden en vergeet u ook vooral niet om u heen te kijken. Deze tot restaurant omgebouwde boerderij is namelijk prachtig ingericht. 

Wilt u graag lekker lunchen, heerlijk dineren of gewoon opwarmen met een kop koffie en gebak? Bij ons is alles mogelijk. U kunt zelfs met uw gezin steengrillen. Daarbij kunt u kiezen tussen vlees en vis. Let op: het steengrillen moet u minimaal 24 uur van tevoren aanvragen, omdat wij dan de verse producten voor u kunnen inslaan en voorbereiden.

Bekijk onze lunch- en dinerkaarten

Ruime kampeerplaatsen

De Kleine Abtshoeve is een gezellige en natuurrijke Brabantse wintercamping vlakbij Breda. U kunt ieder seizoen komen kamperen op één van de 40 ruime kampeerplaatsen. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat u echt tot rust komt en kunt genieten van het Brabantse landschap. Alle plaatsen hebben stroom (10 amp.), water en vuilwaterafvoer.

Boek een kampeerplaats

Vakantie in Brabant

Vanaf onze wintercamping in Oosterhout kunt u lopend, met de fiets of met de auto de omgeving ontdekken. In de omgeving zijn verschillende fietsroutes die u meenemen in de natuur en de geschiedenis van het Brabantse landschap.

Wilt u een stad bezoeken tijdens uw vakantie? Oosterhout, Breda en Drimmelen liggen vlakbij en zijn de ideale bestemmingen voor een leuk dagje uit!

Bekijk onze tips voor de omgeving

Voordelen winterkamperen

Kamperen is in de winter zeer aangenaam. Maar wat zijn precies de voordelen ervan?  U kunt namelijk nog steeds gebruik maken van alle faciliteiten, optimaal genieten van de natuur en viert u nog steeds samen met het hele gezin lekker vakantie. Daarnaast is het in de winter een stuk rustiger dan in de zomer, waardoor u volledig in alle rust in de natuur kunt slapen.

Heeft u nog vragen over onze wintercamping, accommodaties, faciliteiten of de omgeving? Neem gerust contact met ons op via 076-5871135, via ons contactformulier, of stuur een mailtje naar dekleineabtshoeve@outlook.com. Wij beantwoorden graag al uw vragen. 

Contact

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring