Zomervakantie Brabant

Een heerlijke zomervakantie 2024 in Brabant tegemoet gaan? Kom buitengewoon genieten in de natuur op Charmecamping De Kleine Abtshoeve. Een zomervakantie op onze kleine camping in Oosterhout staat helemaal in het teken van rust en ontspanning. De vele aangename voorzieningen en faciliteiten zorgen ervoor dat het tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt.

DIRECT BOEKEN

Zomervakantie Brabant camping

Een zomervakantie in Brabant staat altijd hoog op het lijstje van vakantiegangers die graag in eigen land op vakantie gaan. En wij begrijpen dat volledig! Brabant is namelijk dé provincie waar het in de zomervakantie altijd bruist van de gezelligheid. U kunt hier genieten van natuur, kunst en cultuur, winkels en... heerlijk eten! Door deze afwisseling is het een bestemming met eindeloos veel mogelijkheden voor jong en oud. 

DÉ CAMPING VOOR UW ZOMERVAKANTIE IN BRABANT

Wanneer u uw zomervakantie 2024 wilt doorbrengen in Brabant heeft u keuze uit vele campings en vakantieparken. Het is natuurlijk dan wel maar waar uw interesse naar uit gaat. Als rust- en natuurliefhebber zit u op onze kleine camping in Oosterhout helemaal op uw plek. Op de camping vindt u prachtige natuur en heerst er altijd een rustige sfeer. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de camping een autovrije camping is en er geen faciliteiten zijn voor de kinderen. Ofwel; wij zijn een perfecte seniorencamping in Brabant. Iedere vakantieganger komt hier voor ontspanning en om even weg te zijn uit alle hectiek. 

Groene camping Nederland zomervakantie

MET DE HOND OP VAKANTIE

Is uw vakantie pas compleet als uw hond ook lekker mee kan? Leuke wandelingen door de natuur maken, met elkaar spelen... Een zomervakantie met hond begrijpen wij helemaal! Wij vinden het dan ook superleuk als u uw hond gezellig meeneemt naar onze camping. 

Uw hond dient op de camping aangelijnd te zijn.

CHARMECAMPING DE KLEINE ABTSHOEVE:

KAMPEREN IN BRABANT IN DE ZOMERVAKANTIE

Charmecamping De Kleine Abtshoeve is de rustigste kampeercamping van Brabant. Door de rustige ligging en ruime kampeerplaatsen in de natuur is onze minicamping een absolute topper voor een kampeervakantie in de zomer. Op onze camping vindt u: een comfortplaats, comfortplaats nabij het sanitair, kampeerplaats met uitzicht, tentenveld en tentenveld deluxe

Het sanitair waar u als kampeerder gratis gebruik van kan maken is modern en voorzien van genoeg toiletten en douches (regendouche!) en vloerverwarming. 

Aankomst- en vertrektijden 

Aankomst vanaf 13.00 uur.
Vertrek voor 12.00 uur.

BEKIJK KAMPEERPLAATSEN

Zomervakantie Brabant activiteiten?

De zon komt lekker door, het is langer licht... En zo zijn er nog veel meer soortgelijke voordelen van een zomervakantie. Maar waar het altijd bruist van gezelligheid is Brabant. Hier is altijd volop veel te beleven en te doen! 

  • Geweldige festivals
  • Mooie natuur
  • Zomermarktjes
  • Stadsstranden

Maar ook; wandelen, varen op de Bieschbos of culturele evenetemnten bezoeken.

Fietsroutes zomer Brabant

WANDELEN DOOR DE BRABANTSE NATUUR

  • Wandelroute Kampina: een wandelroute van ongeveer 30 kilometer door de natuurgebieden de Kampina en het Loonse en Drunense Duinen.
  • Wandelroute 's-Hertogenbosch: een wandelroute van ongeveer 20 kilometer door de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch, met bezienswaardigheden zoals de Sint-Janskathedraal.'

Fietsen

  • Fietsroute Breda-Tilburg: een fietsroute van ongeveer 50 kilometer die begint in Breda en eindigt in Tilburg, langs prachtige landschappen en historische bezienswaordhedigheden.

MEER WANDEL- EN FIETSROUTES

Boek uw zomervakantie 2024

Brabant is dus een superleuke provincie waar u uw zomervakantie 2024 ongetwijfeld moet doorbrengen. Charmecamping De Kleine Abtshoeve heet u van harte welkom op een heerlijke zomervakantie te ervaren. Door de gunstige ligging dichtbij grote steden en de rustige sfeer die er op de camping heerst, vindt u de perfecte match van rust en drukte tijdens uw zomervakantie in Brabant. 

Boek eenvoudig en snel uw zomervakantie bij Charmecamping De Kleine Abtshoeve en kies voor zomervakantie 2024 in de natuur. Hier is het heerlijk... 

ZOMERVAKANTIE 2024 BOEKEN

Wat is de leukste plek om in Brabant vakantie te vieren?

Dat is Charmecamping De Kleine Abtshoeve. Dankzij de ligging net boven Breda kunt u tijdens uw vakantie alle kanten op. Wandelen en fietsen, mooie historische gebouwen bewonderen, zomermarktjes bezoeken. Alles binnen handbereik tijdens uw zomervakantie op Charmecamping De Kleine Abtshoeve.