Menu
076-5871135

Buitengewoon genieten in Brabant

Zomervakantie Brabant

Een heerlijke zomervakantie 2023in Brabant tegemoet gaan? Kom buitengewoon genieten in de natuur op Charmecamping De Kleine Abtshoeve. Een zomervakantie op onze kleine camping in Oosterhout staat helemaal in het teken van rust en ontspanning. De vele aangename voorzieningen en faciliteiten zorgen ervoor dat het tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt.

Direct boeken

Zomervakantie 2023 in Brabant

Een zomervakantie in Brabant staat altijd hoog op het lijstje van vakantiegangers die graag in eigen land op vakantie gaan. En wij begrijpen dat volledig! Brabant is namelijk dé provincie waar het in de zomervakantie altijd bruist van de gezelligheid. U kunt hier genieten van natuur, kunst en cultuur, winkels en... heerlijk eten! Door deze afwisseling is het een bestemming met eindeloos veel mogelijkheden voor jong en oud. 

Zomervakantie Brabant

Charmecamping in Brabant

Wanneer u uw zomervakantie 2023 wilt doorbrengen in Brabant heeft u keuze uit vele campings en vakantieparken. Het is natuurlijk dan wel maar waar uw interesse naar uit gaat. Als rust- en natuurliefhebber zit u op onze kleine camping in Oosterhout helemaal op uw plek. Op de camping vindt u prachtige natuur en heerst er altijd een rustige sfeer. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de camping een autovrije camping is en er geen faciliteiten zijn voor de kinderen. Ofwel; wij zijn een perfecte seniorencamping in Brabant. Iedere vakantieganger komt hier voor ontspanning en om even weg te zijn uit alle hectiek. 

Charmecamping De Kleine Abtshoeve:

  • Rustige camping;
  • Mooi gelegen in de Brabantse natuur;
  • Ruime Kampeerplaatsen;
  • Sfeervol eetcafé met uitgebreide menukaarten;
  • Fietsverhuur en broodjesservice.

Kamperen in Brabant in de zomervakantie

Charmecamping De Kleine Abtshoeve is de rustigste kampeercamping van Brabant. Door de rustige ligging en ruime kampeerplaatsen in de natuur is onze minicamping een absolute topper voor een kampeervakantie in de zomer. Op onze camping vindt u: een comfortplaats, comfortplaats nabij het sanitair, kampeerplaats met uitzicht, tentenveld en tentenveld deluxe

Het sanitair waarvan u als kampeerder gratis gebruik van kan maken is modern en voorzien van genoeg toiletten en douches (regendouche!) en vloerverwarming. 

Aankomst- en vertrektijden 

Aankomst vanaf 13.00 uur.
Vertrek voor 12.00 uur.

Bekijk kampeerplaatsen

 

Met de hond op vakantie

Vindt u een vakantie pas compleet als uw hond ook lekker mee kan? Leuke wandelingen door de natuur maken, met elkaar spelen... Een zomervakantie met hond begrijpen wij helemaal! Wij vinden het dan ook superleuk als u uw hond gezellig meeneemt naar onze camping. 

Uw hond dient op de camping aangelijnd te zijn.

Zomervakantie in Brabant, wat te doen?

De zon komt lekker door, het is langer licht... En zo zijn er nog veel meer soortgelijke voordelen van een zomervakantie. Maar waar het altijd bruist van gezelligheid is Brabant. Hier is altijd volop veel te beleven en te doen! 

  • Geweldige festivals
  • Mooie natuur
  • Zomermarktjes
  • Stadsstranden

Boek uw zomervakantie 2023

Brabant is dus een superleuke provincie waar u uw zomervakantie 2023 ongetwijfeld moet doorbrengen. Charmecamping De Kleine Abtshoeve heet u van harte welkom op een heerlijke zomervakantie te ervaren. Door de gunstige ligging dichtbij grote steden en de rustige sfeer die er op de camping heerst, vindt u de perfecte match van rust en drukte tijdens uw zomervakantie in Brabant. 

Boek eenvoudig en snel uw zomervakantie bij Charmecamping De Kleine Abtshoeve en kies voor zomervakantie 2023 in de natuur. Hier is het heerlijk... 

Zomervakantie 2023 boeken

 

Meer gast beoordelingen

Deel ook je ervaring